söndag 28 december 2008

söndag.

Nu är det över.
Och det är klart att det gör ont, men det kunde varit värre.
Det känns ju hur som helst bra att veta hur det ligger till nu iallafall.
Jag klarar mig igenom det här också.
Men men, snart nytt år så det är väl bara å försöka ta nya tag och börja om från början.

fredag 26 december 2008

fredag.

Om det här går åt helvete, så får det bli en början på något nytt.
"Every end is a new beginning."
Det får helt enkelt gå som det går, för det måste göras.
Jag har tänkt igenom allting så många gånger om nu.
Och är det försent så är det.
'


torsdag 25 december 2008

torsdag.

julafton blev faktiskt riktigt mysig ändå :) fick en massa julklappar, så lite snäll måste jag ändå ha varit. Bland annat så fick jag en gitarr, som jag verkligen älskar! :D Inte för att jag direkt kan spela så bra, men man får väl lära sig ;) Ägnade hela kvällen/natten åt att försöka stämma den, och även hela morgonen idag så nu låter den som den ska iallafall ett tag till :) Idag har jag och sandra kört upp skotrarna till pappa, och sen åkte vi upp till garberg en vända :) I morgon blir det nog å åka ner på mellandags rea med mamma, lär bli mest fönster shopping skulle jag tro :P Och sen på kvällen ska vi nog på bio också :) trevligt trevligt!
Ska försöka ta tag i en del saker nu när julen är över också, försöka reda ut sånt som jag inte riktigt förstår och så. Det behövs.
Och snart äre nyår också, och jag har beslutsångest om vart jag ska vara! Antingen i Garberg, eller i Mora. Ska hur som helst upp till Garberg en liten vända, så om jag ska hem så åker jag i så fall hem till kvällen. Som det ser ut nu så blir jag troligtvis kvar däruppe, för vad gör man i Mora liksom?! Men ändå, sen missar man allt som händer där och blabla..
Men det är ett par dagar kvar å bestämma sig på :)
PUSS!

tisdag 23 december 2008

tisdag.

julpyntat och fixat massa idag, våran julgran är verkligen ful! men men, den brukar inte direkt vara perfekt så ;) jag är redan trött på julen och julmat och det har liksom inte ens börjat än. Känns helt sjukt att det är julafton i morgon. jag vill verkligen inte fira jul, det kommer troligtvis inte ens vara trevligt. Det kommer bara kännas jävligt konstigt. Första julen med skilda föräldrar, ingen bra känsla. Nog för att pappa ska fira jul med oss ändå, men det är ändå inte samma sak. men det blir som det blir.
förövrigt så fick jag och Sandra en till skoter idag, så nu slipper vi bråka om den andra ;) Feeett nice ;D Så vi åkte skoter hem från pappa sen för å testa lite, fast sandra körde den nya. men det gör inte mej något, jag trivs bra med den andra. Jag trivs bra bara jag får köra överhuvudtaget. Kommer bli riktigt kul i garberg på nyår nu också :D
aja, finns inte så mycket mer att säga idag.
God jävla jul!

måndag 22 december 2008

måndag.

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut
.

Så var det med det.

lördag 20 december 2008

lördag.

parken igår. Jag har ångest! och jag får skylla mig själv men jag har aldrig mått såhär dåligt.
hur som helst så träffade jag lite roligt folk iallafall, så det gjorde kvällen lite bättre.
nu tänker jag inte säga nåt mer om det, för det är över nu.
fett skönt med jullov nu!
jag orkar inte träffa nån just nu, jag behöver tänka själv.
PUSS!

torsdag 18 december 2008

torsdag.

Hemma idag igen, det går inte bra för mig alltså. Jag försökte verkligen igår, och det gick ju sådär. Så det är nog lika bra att stanna hemma tills jag fungerar som jag ska igen. För just nu vet jag ärligt talat inte vad jag tänker med, om jag överhuvudtaget tänker alls. Igår kväll var inte direkt kul heller. Gick och la mig runt 10, var uppe igen vid 11 för då hade jag fortfarande inte lyckats somna p.g.a av att hela jag skakade. Gick upp och tog en alvedon, inte för att jag vet varför det skulle hjälpa. Sen gick jag och satte mig vid tvn en stund tills skakandet hade lagt sig, då gick jag och la mig igen. Somnade efter halv 12 nångång, helt slut. Vaknade runt 5 i morse och kände att jag nog inte skulle någonstans idag. Gick upp vid 6 och sa till mamma att hon fick ringa och sjukanmäla mig. Sen sov jag till typ halv 1, sen var jag ute och gick i ungefär en timme. Och nu sitter jag här. Illamående och sjukt jävla trött, tredje dagen nu.
I morgon blir det skola mellan 8-10, ska typ bara dit för å hämta betygen.
Och på kvällen bär det av till rättvik, känner mig rätt så tvingad att åka dit eftersom det är jag som står för skjutsen hem. Jag har ingen lust alls.
Säg vad ni vill, men jag är på väg neråt.

tisdag 16 december 2008

tisdag.

Blev hemma idag. Jag fattar inte vad jag håller på med, är verkligen inte likt mig att skita i skolan bara för en sån här sak. men men, jag behövde verkligen få sova ut lite. och jag har verkligen inte mått bra idag heller, illamåendet kommer och går hela tiden och däremellan är jag enormt trött. har roat mig med att slå in julklappar och städa mitt rum ungefär hela dagen. Det behövdes vill jag lova. Sen åkte vi upp till pappa en vända, och ingenting blev ju direkt bättre av det. Lite tjafs var verkligen inte det jag behövde just nu.
Just för tillfället så känns det som att det går mer bakåt än framåt. Jag ser verkligen inte fram emot nånting just nu. Och det sista jag behöver är någon som frågar en massa.
'

I hate to say that i need you tonight..

måndag 15 december 2008

måndag.

Jävla skitdag! Jag mår kasst, verkligen. Finns bara en mening som innefattar allt just nu; Jag orkar inte.
Jag har svårt att inse saker, jag vet. Och jag har jävligt lätt att uppfatta saker fel.
Men det är inte det det handlar om just nu. Eller kanske lite, jag vet inte.
Det är så lätt att ge upp när allting känns så här. Jag är nära på att ge upp, fast jag egentligen absolut inte vill det. Det är så svårt. Man vet inte vad man vill i början, och sen när man äntligen har insett vad det är man vill så är det oftast för sent.
Och just nu så känns det inte bra alls.
Ärligt talat vet jag inte om jag ens pallar skolan i morgon. Jag orkar inte träffa någon, jag vill bara vara ifred. Jag hatar å känna att jag behöver någon annan än mig själv! Och jag hatar när jag gör så här mot mig själv.
Jag säger bara tack Emelie! Ärligt talat, jag tror inte att du förstår hur mycket det där pratet idag betydde. Jag behövde det verkligen.

söndag 14 december 2008

söndag.

Ganska så bra helg har det faktiskt varit. Även fast jag mår lite si och så just nu. Men men, var hos sara och bränd igår kväll och såg på dansbandskampen. Var väl rätt så trevligt :) Och idag tog jag och Sandra skotern upp till pappa och hälsade på lite. Jag trivs bra där, tanken har slagit mig att flytta dit. Många tankar har förresten slagit mig den här helgen.
Sista veckan i skolan nu, blir i och för sig bara 4 dagar för mig eftersom jag är ledig på fredag. Grymt skönt med lov! Fast julen är jobbig, och i år kommer ingenting vara som det ska. Men så kan det vara ibland.
Aja, förövrigt så är det parken igen på fredag. Lär väl säkert bli att åka dit, fast just för tillfället så har jag ingen lust alls. Men det brukar jag inte ha, fast jag hamnar alltid där till slut ändå. Men den som lever får se ;)

Det känns inte riktigt bra.
Inte bra alls faktiskt.

lördag 13 december 2008

lördag.

bakat pepparkakor hos mormor idag, det var ganska kul faktiskt. Inte alltför jobbigt att ta sig upp heller måste jag säga ;) Sen när vi hade bakat så drog jag och Louise ut å red en sväng. Riktigt kallt var det! Men sjukt jävla härligt. Var as längesen sist. Pulsa i pudersnö med pållarna, fett mysigt! :)
Och nu är jag hemma själv resten av kvällen och natten. Eller sandra å henke ska till sara å bränd och se på dansbandskampen sen, så jag kanske följer med dit. Seen ska jag göra nåt annat, om jag orkar ;) haha. Och i morgon ska jag sova, och den som väcker mig är död.


Det var ju såhär det inte fick bli, det visste jag ju redan i början.
Att jag aldrig lär mig av mina misstag!
Jag blir så trött på mig själv.
Nu får det bli som det blir, det blir bäst så.

fredag 12 december 2008

fredag.

Lucia idag, gick riktigt jävla bra alltså! Blev mycket bättre än vad man trodde :)
Och jag kom fram till att jag tycker bättre om Lucia än julafton, faktiskt. Det är så mysigt (:
Resten av dagen var rätt slapp, hade bara 3 lektioner. Idrotten var as kul! Spelade match hela lektionen, skitkul verkligen :) Och på SOn såg vi på film, och sen på NOn vare också rätt slappt.
Sen efter skolan följde jag med pappa och Sandra och handlade och fixade lite grejs.
Bra dag måste jag säga.
I morgon ska vi tydligen baka pepparkakor hos mormor, och jag som hela veckan hade sett fram emot att få sova i morgon. Men nej, vi ska vara hos mormor kl. 10 ;(
Bara för det så ska jag sova nu.
PUSS!

torsdag 11 december 2008

torsdag.

Skitdag dårå va!
Men man kan inte ha kul jämt ;)
Haft 3 lektioner varav 2 som vi såg på film hela lektionen. Och den tredje kallar vi inte ens lektion eftersom den är onödig och för att man bara går dit och får närvaro och sen går man därifrån.
Sen hade vi luciaträning i kyrkan, det var bara jobbigt. Fast det är rätt kul å sjunga, men vissa låtar suger röv tycker jag. Så var det med det.
Så i morgon har vi liksom 2 luciaföreställningar, fett drygt men lite kul. Jag kommer säkert typ svimma eller nåt annat konstigt, skulle va lite typiskt mig.
Jag ser nog kanske fram emot helgen iallafall.
Mamma jobbar natten mot söndag, så jag blir hemma själv med Sandra och Henke. Lär väl typ bli å glo på dansbandskampen och rösta slut på alla pengar på mobilen på Larz Kristerz skulle jag tro.
Söndag är ännu inte planerad, så man kan ju hoppas på att den blir kul ändå.
Jag vill åka skoooter! :(
Förövrigt så var jag och pappa och kollade på skotrar efter skolan idag, jag hoppas!
Jag är lite halvkär också, i en ski-doo mxz 550-08. Det är ju bara å hoppas på det bästa ;) höhö.
Sen köpte vi julklapp till mig också, fast eftersom jag lovade pappa å glömma bort den så gör jag det nu (a)
Sen följde jag med mamma och handlade.
Sen när jag kom hem blev jag grinig, as usual. Så trött på att alla ska tjafsa hela tiden!
Jag ser inte fram emot julafton, inte ett dugg.

onsdag 10 december 2008

onsdag.

Not good day idag. Skolan var segsegseg! Klarade fysikprovet iallafall, så nu är en sak ur världen. SOn gick också ganska bra. Och på musiken spelade jag upp på gitarr, vilket också gick bättre än förväntat. Iallafall med tanke på att jag fick lov att sjunga också. Hon tyckte att det lät bra iaf, så det var ju bra. Och tro det eller ej, men jag tyckte seriöst att det var skitkul å sjunga! Det är verkligen något som jag verkligen tycker är kul, och sen att få höra att det låter bra gör det bara ännu roligare.
I morgon äre luciaträning i kyrkan, sista träningen innan själva Lucia. Riktigt skönt å slippa NO lektionen ;) haha.
Och inte nog med det, i morgon är sista dagen som jag behöver äta pencillin skit också! :D Fett skönt å slippa det.
Det var ungefär allt jag hade att säga idag.
PUSSSS!


Om alla bara tar och tar, så
finns det snart inte mycket kvar att ge.

tisdag 9 december 2008

tisdag.

den dagen jag lär mig å lägga mig i tid på kvällarna, den dagen blir jag lycklig!
Klockan är 23.17, jag ska upp 06.10 i morgon. Jag kommer vara död.
Men vafan. Annars har dagen varit rätt så bra, speciellt idrotten. Som vanligt ;D Höjdpunkten på veckan, tisdag och fredag :D hahah.
Just nu är jag bara sjukt trött, men jag känner inte för å sova. Satt nyss och kollade igenom massa gamla bilder, finns bara ett ord för det; Saknad!
Och lite tomhet och ångest för att det blev som det blev med vissa saker och vissa personer.
Men hur som helst så har man ju alltid minnen kvar iallafall.
I helgen hoppas jag faktiskt på lite skoteråkning, för nu är det så pass kallt ute så det borde gå rätt bra å åka. Jag är sugen som fan alltså! Nog för att det blev lite i helgen, men det var inte mycket.
Så det lär nog kanske bli en sväng upp till pappa ;) haha.
Fast nu kom jag på att skotern kanske inte ens går å köra, beror ju på om pappa har fått nå delar till den än. Vilket han inte borde ha hunnit få.
Och nu kom jag på att skotern står kvar uppe i Garberg också, så det här blev ju inge bra.
Nej usch, nu ska jag sova!
Pusselipuss!

måndag 8 december 2008

måndag.

brabra dag! :) Allting känns så himla bra nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! haha.
btw så tycker jag själv att jag har blivit rätt bra på att skriva blogg, skriver faktiskt nästan varje dag nu ;o
bara för det nu så har jag ingenting å skriva så PUSS!

söndag 7 december 2008

söndag.

söndag igen då, jävlars vad fort det går! Skola i morgon igen, och jag orkaar inte! Jag vill hellre vara hemma å leka i snön, för snön gör mig otroligt lycklig just nu! :D Eller egentligen vet jag inte om det är snön, jag kanske bara är allmänt glad och nöjd vad vet jag ;) Jo, jag vet mycket som ingen annan vet! :D haha.
Hur som helst så är jag rätt så glad emellanåt nu för tiden, och det känns bra!
Förövrigt så känns det rätt meningslöst å skriva blogg, eftersom det ändå inte är nån som läser. Fast det känns rätt skönt å skriva av sig lite ibland.
Speciellt idag när det kryper i hela kroppen och jag har ingen lust å sitta still men jag vet fan inte vad jag ska göra!
Kan bero på att jag längtar ihjäl mig till jullovet! Inte för att jag har en aning om vad jag ska göra hela lovet, men jag får väl hitta på nåt :D
'

Det enda negativa är att jag är jävligt trött på detta skitsnack här hemma!
Jag fattar inte varför du säger allt det här till mig, det är ju inte direkt så att jag
har nån lust att lyssna på allt det där!
Det gör mig så sjukt förbannad, håll det för dig själv istället!

lördag 6 december 2008

lördag.

Bra dag, vaknade vid halv 12. Sen kom pappa och hämtade mig, så vi åkte upp till garberg och hälsade på hela högen som var där. Blev lite skoteråkning också :D Inte det bästa föret, men ändå härligt! Ikväll blir det nog lite film med mamma, och sen typ käka nån sallad eller nåt.
I morgon lär jag få lov å plugga NO skulle jag tro.

Fattar inte hur det kan vara så otroligt olika från dag till dag.
Men jag tror att jag börjar veta vad jag vill nu.
Jag börjar få lite mer ordning på allt, nu igen.
Kanske helt enkelt är dags å testa nya vägar och glömma
det som varit. Dags att våga försöka på nytt.
'

This could be love.

fredag 5 december 2008

fredag.

Jag är så trött på att bara lämnas där, hämtas där. Släppas av här, hämtas där. Som nån jävla sak som man bara har med sig överallt. Och ja, det händer rätt ofta att jag mest känner mig i vägen.

Men ja, jag ska inte klaga. Förövrigt så har dagen varit superbra, verkligen! :D Skola för första dagen på typ hela veckan, riktigt roligt faktiskt. Men jag har en hel del att göra i helgen märkte jag. Efter skolan åkte jag å käkade julbord med pappa och hans arbetskamrater, ganska trevligt. Jag blev tjockis iaf :D Fett god efterrätt måste jag säga! ;) Synd att man blir mätt så fort :( haha.
Sen när jag kom hem därifrån så åkte sandra och henke upp till garberg och jag skottade av hela gården alldeles själv! Snacka duktig jag känner mig. Fett drygt var det iallafall, men ändå ganska bra sätt att avreagera sig på eftersom jag var rätt sur. Lika bra å ta det som träning, tänkte jag då.
I morgon ska jag och pappa upp till garberg och åka lite skoter är det tänkt, om vi tar oss upp. Sen lär det väl bli plugg :/
PUSS!

torsdag 4 december 2008

torsdag.

"Hon hörde zombier rota i soptunnan på kvällen,
nästa morgon dök hon upp försvunnen!"
hahaha!


Kul att det troligtvis var bara jag som förstod det roliga, men det är väl som vanligt då ;)
Råkade bli hemma idag med, det behövdes.
Och hej vad det inte gick bra för mig idag!
Hade följt med mamma och handlat, skulle bära in påsarna i köket. Idiot som man är lyckas man halka i hallen, för att mina skor hade värsta is-fläckarna under sig. Hur som helst halkar jag och lyckas slå i halsen i byrån i hallen! Så nu har jag världens skrubbsår på halsen, och inte nog med det så ser det ut som värsta feting sugmärket!
Jag lovar bara en sak, om Gud finns så hatar han mig nåt otroligt!
men men, i morgon är det fredag och då tar vi nya tag ;) Och jag ska till skolan! ;D
PUSS!

onsdag 3 december 2008

onsdag.

Säger som såhär, det är sjukt vad mycket allt kan ändras på bara 1 timme!
För 1 timme sen var humöret på topp. men sen lyckas jag bråka som fan med syster, slutar med att jag sitter och grinar! åh vad jag hatar mig själv ibland. fanfanfan vad fel det kan bli.

------------------------------------------------------------------------------------------------
What a feeeeling! ;)

Idag är jag gladgladglad! :D Och jag börjar äntligen bli frisk igen! Ska nog till skolan i morgon hade jag tänkt mig (: Så nu slipper ni mig inte längre :D hahah.
Btw så äre bara 2 veckor kvar till jullovet :) Och det snöar fortfarande ute :D Och Sandras skoter har fått komma ut nu också. Och i helgen tänker jag åka upp till pappa och åka skooter! Punkt och slut, inget kan hindra mig från det. Jag har överskottsenergi som fan nu efter att ha setat inne i 5 dagar! Aja, har fått en del gjort idag iallafall. Räknat en jävla massa matte så förhoppningsvis ligger jag inte efter så mkt så.


Hon minns bara stunder i periferin

Hon minns dagar när dom sopade undan krossat porslin
Nu är det ingen som bråkar längre

Det är ingen här som börjar gräla om ingenting
..

tisdag 2 december 2008

tisdag.

jag har paniiik! För jag kom just på att man snart ska söka gymnasium, och jag vet fortfarande inte vad jag vill gå. Eller jag funderar stark på hotell och resturang, men problemet är att jag inte vet om jag vill gå i mora eller älvdalen. Älvdalen verkar i och för sig bättre än mora, men jag vet ändå inte. Frisör är också ett alternativ, men problemet med det är att jag inte får flytta till Falun och jag tvivlar på att man orkar pendla i 3 år. Plus att det är jävligt höga intagningspoäng och jag har en stark känsla av att jag inte når upp till dom. Sen verkar barn och fritid ganska kul också, men det är ju liksom barn utan framtid så det är ändå ganska uteslutet i nuläget. Bygg och fordon som jag funderade på känns också ganska långt bort. Dels för att alla säger att jag inte passar in där.
Så jag skulle nog tro att jag hamnar på hotell och resturang till slut ändå.
Åh, jag har världens beslutsångest. döda mig :(

måndag 1 december 2008

måndag.

1a December idag, snart jullov. Känns som om det nyss var sommarlov, tiden går så jävla fort!
Hemma från skolan idag, hade 39 graders feber i morse. Har fått tid hos nån undersköterska 15.20, så får väl se om jag får typ penecillin eller nåt.
Snöar ute idag med, det gör mig glad :) Förhoppningsvis så är det snö på julafton i år. Sandra och Henke var upp till Garberg igår, var tydligen rätt mycket snö däruppe. Gud vad jag hoppas att det går att åka skoter snart! Går verkligen inte att beskriva min längtan! hahah x)

söndag 30 november 2008

söndag.

Ingen bra dag idag, jag har lyckats bli sjuk igen. Och det har jag egentligen inte alls tid med. Bär nog av till doktorn i morgon eftersom mamma tror att jag har halsfluss. Fattar inte hur jag alltid, verkligen alltid lyckas få det!
Förresten så snöar det ute :D Det gör mig lycklig. Hoppas verkligen att det ligger kvar nu också. Mindre kul var ju att jag inte kan vara ute i snön :(
Gick upp typ vid 11 i morse, orkade vara uppe en halvtimme sen gick jag och la mig igen och sov till typ 14.20 ;o Kan säga att det behövde jag!
Tänkte försöka käka lite nu, och sen dega framför tvn eller nåt resten av dagen.
PUSS!

lördag 29 november 2008

lördag.

jao då var parken avklarat också. Helt cp kväll nu när man tänker efter. Fast jag hade ändå rätt kul. Hade en jävla massa roliga sms från igår från olika personer, märkte jag i morse x) Och jag lider med Bränd som fick lov att lyssna på min käft som gick i 120 hela vägen hem från sollerön igår. men ja, nu är kvällen över och det var en helt okej kväll. Om man bortser från att allting blev helt cp. Jag och Henke försökte ha lite party i bilen hem, det gick ju som det gick. Men det var rätt kul ändå. Finns inte så mycket mer att säga om kvällen, man måste ha varit med för att förstå tror jag x) Hur som helst så blir det nyktert ett tag framöver nu.
Och förövrigt så har jag egentligen en jävla massa å snacka om ifall nån skulle förstå, för det är en jävla gåta.
Btw, jag är kär i låten från Dirty Dancing! Sjukt jävla bra låt.
PUSS!

torsdag 27 november 2008

torsdag.

Ganska bra dag idag med faktiskt. Skolk från sista lektionen, orkade inte helt enkelt. Jag lär mig mer på egen hand än av läraren ändå så.
I morgon är det fredag, vilket betyder att vi åker till Rättvik. Jag är inte pepp alls, har faktiskt ingen lust att åka dit. Det är liksom alltid samma sak, känns det som. Men, vad ska man annars göra om man inte åker dit liksom? Så jag kan lika gärna åka dit och bara skita i allt och försöka ha lite kul ;)
Ska ju till sågmyra på lager 175 på lördag sen med pappa och sandra, vilket betyder att jag får lov å gå upp kl.8 på morgonen! Och det betyder att jag måste försöka ta det lite lungt, för jag tänker inte åka bil och vara bakis kan jag säga! Nog för att jag aldrig blir det, men man ska aldrig säga aldrig.
Btw, hund snack idag :D Hoppas hoppas verkligen! Gud vad glad jag skulle bli!
Aja, har en del att fixa nu så PUSS!

onsdag 26 november 2008

onsdag.

Dagen har verkligen varit upp och ner. Ena sekunden jätteglad, andra trött som satan.
Flera gånger idag har jag bara velat lämna alla och gå därifrån, vilket jag faktiskt gjorde på första lektionen. Jag orkade helt enkelt inte, för just nu behöver jag vara ensam.
Tog en promenad runt i skolan och till slut träffade jag Jessica, så vi satt och käkade lussekatter och pratade om allt och inget. Och som vanligt så förstod hon precis hur jag kände, vilket kändes skönt. Jag känner mig ganska svag just nu, och det är nog anledningen till att jag beter mig som jag gör. Fast jag vet nog själv varför.
Och vissa ord orkar jag helt enkelt inte höra, så lägg ner tack!
Räddningen idag blev att Jenny ringde när vi hade luciaträning och frågade om jag hade lust å fixa lite i stallet när jag kom hem. Så direkt efter skolan gick jag och Louise till stallet och hjälpte Lena å mocka, köra in nytt spån, fodra och ta in hästarna. Otroligt nog var det faktiskt det roligaste jag gjort på länge. Stallet och hästarna är det bästa som finns, och där trivs jag allra bäst! Där finns det inga rätt och fel, ingen som bryr sig vad man säger eller gör och det spelar ingen roll hur man ser ut. Grymt jävla skönt är det. Där är man iallafall alltid glad.
Puss.

tisdag 25 november 2008

tisdag.

For once in my life,
Want to do what’s right for me.
For once in my life,
Got to see what I believe.
For once in my life,
Not gonna take it anymore.
For once in my life,
You got to deal with the feel that
I’m ready for a new day at dawn!

'
Idag saknar jag min älskade ängel enormt ;(<3

måndag 24 november 2008

måndag.

Har egentligen ingenting att skriva. Tänkte bara fördriva lite tid.
Rätt bra dag idag faktiskt, varit ganska glad hela dagen.
Stått i cafeterian i skolan med Sandra hela dagen, riktigt kul faktiskt. Sandra är en så jävla bra människa!
Stoora samtalsämnet den här veckan; Rättvik!
Har nyss ringt och fixat skjuts, så nu är det ordnat iallafall. Känns som om det skulle kunna bli rätt kul faktiskt, eller så spårar det ur totalt. Den som lever får se. Har fortfarande lite smått beslutsångest om det där med att dricka eller inte, men om jag känner mig själv så kommer det nog sluta med att det blir så ändå.
Förövrigt så är jag rätt förbannad just nu, av vissa orsaker. Jag är bara grymt trött, och det känns nästan som att jag skiter i hur det går nu. Jag har iallafall försökt, så nu är det upp till alla andra hur det blir med resten. Jag orkar inte just nu.

torsdag 20 november 2008

torsdag.

Kul dag faktiskt! :)
Var på Mora med mamma efter skolan och kollade på skor, så i morgon blir det nog till å göra slut på lite pengar (a) Och på Lördag så kanske det blir Borlänge med Emelie :) Vet inte riktigt vad min ekonomi säger om allt det här, men det visar sig ;)
Annars är allting lika upp och ner som vanligt, men idag var en riktigt bra dag! :D
PUSS!

onsdag 19 november 2008

onsdag.

Dagens stora fråga; Hur ska man orka med allt annat, när man inte ens orkar med sig själv?!
Jag är inte jag längre, och jag vet inte vad jag håller på med. Jag är så trött på alla som gnäller, men ändå så är det just det jag själv gör 24/7. Man kan inte klaga på andra, när man gör samma misstag själv.
Jag är allmänt trött och grinig jämt och ständigt, vilket går ut över alla andra.
Varje dag är en utmaning, att bara klara av en hel skoldag gör mig helt slutkörd.
Det känns som att spela ett spel där man vinner allt eller inget, och för varje dag som går förlorar jag en liten del.
Och den enda jag kan skylla allt på, är mig själv.
Det är jag som beter mig som om jag hatade hela världen, det är jag som är omöjlig att prata med utan att få ett grinigt svar tillbaka. Det är bara jag, ingen ingen annan!
Det är ungefär så jag känner idag.

söndag 16 november 2008

söndag.

Söndagsångest, skulle man kunna säga om dagen. Eller kanske inte, jag vet inte.
Jag vet ingenting, som vanligt.
Jag vill ingenting.
Det enda jag vill är att det ska vara som förut, men jag vet knappt hur det var förut.
Men det är en sån dag idag, när jag saknar allt och alla från förut. Nog för att det innerst inne är så varje dag men det är bara vissa dagar som jag erkänner det för mig själv.
Jag saknar mamma, jag saknar pappa och jag saknar Sandra.
Visst, dom finns fortfarande runt omkring mig hela tiden men det är inte samma sak längre.
Det blir aldrig samma sak igen, och det gör ont. Jag trodde att jag hade kommit över allt det här som har varit, för det är snart ett år sen allt hände. Men innerst inne har jag nog ändå väntat på ett bakslag.
Jag kommer ju aldrig, aldrig glömma alla dom där dagarna när det var som värst. Dagarna när jag nästan vägrade åka hem från skolan. Alla kvällar som datorn liksom blev en undanflykt för att slippa lyssna, nog för att jag alltid hörde allting ändå. Och alla kvällar och eftermiddagar med allt prat och alla sjukt jobbiga samtal som ändå alltid slutade med att man satt och grät.
Och nu, nu tror alla att allting är så jävla bra och perfekt men jag kan säga att det är det verkligen inte! Men det går över så småningom, det gör det alltid. Det värsta är över nu och jag kommer aldrig mer behöva höra allt det där.
Men som sagt, allting är inte alltid bra. Det går inte alls så bra som alla tror.

tisdag 11 november 2008

tisdag.

Dagen har varit ungefär som igår, fast lite värre. Jag är så trött!
Har en känsla av att jag nog måste lära mig att sova på nätterna och att gå och lägga mig i tid.
Jag pallar inte skoldagarna annars, har jag märkt.
Plus att jag verkar ha en dålig vecka den här veckan också, ingenting känns riktigt bra. Jag har liksom den där känslan av att jag skulle kunna spy eller börja grina eller vad som helst. En obehaglig klump i halsen. Men det går snart över, jag vet det. Jag har klarat mig igenom det värsta så nu kan det inte bli annat än bättre. Så det känns ändå bra, på ett sätt.

måndag 10 november 2008

måndag.

Jobbig dag!
Ingenting blev riktigt bra, kändes det som. Jag har tillbringat största delen av dagen i min egen lilla värld. Det händer lite för mycket lite för fort nu, jag hinner inte riktigt med å tänka.
Jag vet inte riktigt vad jag vill, as usual. Fast det fanns ändå plats för en del skratt idag med.
Fast jag orkar ändå inte riktigt med.

fredag 7 november 2008

fredag.

Blev hemma idag med.
Usch vilken natt det blev alltså!
Kom inte i säng förrän typ 20 över 12, och sen lyckades jag inte somna förrän runt halv 4 i morse.
Skapligt trött man är idag ;( Vaknade i 12 tiden i morse av att nån stod och ringde på dörren som en idiot, så det var bara å slänga sig ur sängen. Och ja, det var ju såklart Henke, vem annars?
Men aja, har fått sova i över en vecka nu så jag ska inte gnälla. Ikväll blir det nog film med Sandra och Henke, ska se på saw 5.
Just nu så har jag sjukt tråkigt eftersom Sandra nyss gick till Sara, så jag är hemma själv. Och jag hatar det!
Men puss!

torsdag 6 november 2008

torsdag.

Sjukling idag ;(
var hemma igår också, blir hemma i morgon med.
Nog för att jag börjar bli frisk nu, med det blir en extra vilodag i morgon ändå ;) haha.
Helg snart igen :) Kan väl antagligen inte göra så mycket eftersom jag har varit sjuk. Tänkte iallafall försöka rida lite. Och sen på lördag kväll måste jag nog följa med på 60års kalas. Men vafan, det kan väl bli trevligt ;D
Ska väl försöka sova snart, nog för att jag inte kommer somna förrän runt halv 1 men jag kan ju låtsas.
Har inte så mycket annat å skriva så PUSS!

tisdag 4 november 2008

tisdag.

Bra dag, hade bara 1 lektion! ;D
Skulle haft 3 men bilden gick bort eftersom vi såg "Linas kvällsbok" på bio.
Sen hade dom ju tänkt sig att man skulle gå tillbaka till skolan bara för en idrottslektion, men då tänkte dom fel! ;D haha
Drog och fikade med Anja och Emelie istället, det var mycket roligare!
Egentligen så är jag sjuk, men jag är i skolan ändå enbart för att jag tycker att skolan är kul och för att inte missa massa skit. Fast jag tror fan att jag stannar hemma i morgon, jag orkar nog inte.
Eller kanske inte. Men vafan det märks ;D
Förövrigt så kom jag å tänka på att jag inte har varit i stallet sen i torsdags ;o Jag känner mig rätt skyldig till att gå dit när jag blir frisk (a)
Plus att jag är partysugen somfan! Så jag tycker att någon borde dra igång en feting fest och bjuda mig, för annars kommer jag objuden! ;D
Lite väl långt till nästa gymnasiefest på parken, men hur som helst så är det bestämt att då blire röj som fan med bästa brudarna! :D Jag hoppas verkligen, verkligen att det blir så (:
Det var ungefär allt jag hade å säga idag.
PEEAACEE OOUUT!

söndag 2 november 2008

söndag.

Åh, jag blir så arg på mig själv för att jag alltid tänker såhär!
Hur ska jag någonsin kunna släppa någon inpå livet om jag alltid ska tänka som jag gör?!
Så fort det händer minsta lilla sak så börjar jag alltid tänka likadant.
Och nu till saken, vad är det jag egentligen tänker?
Jo, såhär är det.
Jag är så rädd för att släppa folk för nära inpå bara för att jag alltid tänker ; -Jag kommer bryta ihop totalt sen när dom lämnar mig. Jag skulle aldrig klara av det.
Och tänker man så, så är det inte alltid så lätt.
Det första jag tänker när jag träffar en ny person är, "Undrar hur det blir sen när jag blir lämnad."
Det går inte att tänka så, har jag också insett nu!
Så nu är det liksom en kamp mot min värsta rädsla.
Jag måste börja tänka om.
Det är inte alls säkert att det blir så att jag blir lämnad.
Gud vilken tönt jag är!
Jag ger alltid mig själv mer problem än vad jag egentligen har.
Så nu är det slut med det!
Dags att sluta tänka så jävla mycket och börja leva livet kanske?
JA TACK!


onsdag 29 oktober 2008

onsdag.

borlänge med pappa och sandra idag. Trevligt :D
Lyckades göra slut på 200 spän på H&M och sen på vägen hem så svängde vi in på
lager 157 så jag lyckades göra slut på 300 där också. Där rök min månadspeng för denna månad ;)
Men jag är glad ändå! ;D
I morgon åker jag upp till Garberg ;( Fyfan säger jag bara!
Jag hatar å bli tvingad till saker jag inte vill.
Men det är väl bara å göra det bästa av situationen och hoppas på att det är mycket snö däruppe.

måndag 27 oktober 2008

måndag.

bra dag.
solat och varit på stan med Emelie (:
Längesen sist, så det var kul.
Sen hem och glo på film med Sandra, sen kom Louise en vända också så vi
såg på lite skräckis ;D
I morgon har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.
Börjar få ont i halsen somfan, så får väl se vart det tar vägen.
Riktigt lyckat såhär på höstlovet och allt.

söndag 26 oktober 2008

söndag.

Parken i fredags. Började inte alls bra.
Slutade alldeles för bra!
Finns inte så mycket mer att säga än att jag är lite småsur på mig själv.
Gud vad jag ångrar att jag inte sa nåt!
Men nu är det som det är.
Igår var jag på Håkan Hellström i Falun, själva uppträdandet var as bra!
Men, jag kunde haft hundra gånger roligare.
Och mitt i showen gick brandlarmet så det blev världens kaos så alla fick lov å gå ut.
Stod ute i ungefär 5 min sen gick alla in igen.
Tog väl ungefär 30-40 min innan det forstatte igen.
Idag är man inte lite sliten heller.
Tur att det är höstlov så man får sova ut lite grann.

onsdag 22 oktober 2008

onsdag.

Nu har jag bestämt mig!
Det blir parken på fredag ändå (:
Sara är bra, för hon ställer upp och hämtar :D
Förhoppningsvis ordnar det sig med det andra också, men inga höga förhoppningar här inte!
Skolan var faktiskt ganska kul idag ;o
Känns rätt skönt att kunna säga det.

Nu ska jag sova, Pusssss!

tisdag 21 oktober 2008

tisdag.

Bra dag, men ändå inte.
Igår gjorde jag nåt som jag inte trodde om mig själv x)
Det var lite kul, fast ändå inte.
Jag känner mig lite busig (a)
Det allra roligaste är att nästan ingen vet om det.
Visst, jag har sämst humor som tycker att det är kul men det kan jag leva med ;)
Blir parken på fredag, har jag bestämt nu.
Allting har redan ordnat sig förvånansvärt bra, så nånting lär ju gå fel innan fredag.
Annars är det inte som det ska.
Fast man kan ju hoppas på det bästa :)
Ibland tycker jag faktiskt sjukt mycket om mina klasskompisar, eller jag
tycker väl alltid om dom men man blir så glad när dom ställer upp :)
Underbara klass!<3
Kan inte förstå hur jag kunde total hata den i 1 och ett halvt år ;o
Känns så tråkigt att det inte är så lång tid kvar ;(
Sen när man slutar 9an så flyttar ju alla både hit och dit och sen ser man dom aldrig igen.
Lite svårt att fatta att det faktiskt kommer bli så snart.
Aja, i morgon har jag utvecklings samtal.
Känns faktiskt som att det går rätt bra i skolan nu :)
Det känns som att jag har en chans att höja mig i en del ämnen.
Så jag hoppas verkligen att jag klarar det, för jag har världens betygs press på mig, för
första gången ;s
Det känns inte så bra, för jag blir så stressad varje gång jag ska ha prov.
Men men, det ordnar sig! :)

måndag 20 oktober 2008

måndag.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen. Var väl en ganska kul dag (:
Kom hem från Ullared i lördags kväll, var riktigt kul faktiskt.
Hittade lite kläder och massa julklappar. Känns riktigt skönt att ha fixat julklappar till alla redan och det är bara oktober :)
Förövrigt så flyter det mesta på ganska bra nu, lite deppdagar ibland bara.
Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska åka till rättvik på fredag eller inte, men det blir väl troligtvis så.

tisdag 14 oktober 2008

tisdag.

Nu kan du slå mig så hårt du bara kan, för det gör inte ont längre.
Jag känner mig helt bedövad och helt borta.
Jag skulle verkligen bli glad om jag lyckades få en hel natts sömn,
utan att hela tiden vakna.
Natten till Fredag åker jag iallafall till Ullared, och det ska bli sjukt jävla skönt å komma bort ett litet tag. Även om det bara handlar om 2 dagar.


You don't know what it's like.

måndag 13 oktober 2008

måndag.

Jag är trött.
Jag orkar inte lyssna, orkar inte se.
Jag orkar inte ens bara vara.
Allvarligt, jag blir stolt över mig själv för varje vecka jag klarar i skolan.
Hur normalt är det?!
Jag orkar knappt ens umgås med dom jag tycker som mest om, för att
jag inte ens orkar med mig själv.
Jag skulle helst bara vilja sova bort dagarna, och vara vaken på nätterna när
ingen annan är vaken.
Bara för att slippa se.

Förresten så tycker jag att man ska skaffa sin egen uppfattning om folk,
och inte lyssna på vad alla andra säger.
Alla förtjänar en chans.

.
Thank you for listening, over and out.

torsdag 9 oktober 2008

torsdag.

Helt okej dag, så det är väl som vanligt.
Sen finns det ju annat som inte är helt okej, men det orkar jag inte skriva.
Och folk orkar inte läsa.
Hemstudiedag i morgon, feting nice!
Gjorde klart uppgiften idag så nu kan jag sova hela dagen i morgon om jag vill.
Men det ska jag inte göra, eftersom jag faktiskt har lovat mig själv att jag ska rida.
Så det blir väl å tillbringa lite av dagen i stallet skulle jag tro, vilket jag absolut inte har något emot :)
Helgen får bli som den blir, har inga planer alls så jag är öppen för alla förslag ;D haha.
Nu ska jag sova!
PUUUSSSSSSSSSS!

söndag 5 oktober 2008

seg söndag.

Upp och ner, ner och upp.
Allting är som vanligt, men inget är som förut.

fredag 3 oktober 2008

trött på inget, trött på allt.

Jag är så trött på människor som tror att dom är något dom verkligen inte är!
Som snackar om andra, som är precis som dom själva.
Som ser sig själva som något dom inte är.
Visst, det är bra om man har självförtroende men det är inte det de handlar om.
Grejen är att självförtroende är något dom inte har mycket av.
Och att snacka så om andra, får dom att känna sig lite bättre.
Det får mig att inse att man egentligen inte kan lita på just någon alls.
Jag snackar också skit ibland, det kan jag stå för att jag gör.
Men när man hör hur andra går på om det ena och det andra så blir man trött.
Jag har börjat se en del människor på ett helt annat sätt än vad jag sett dom förut.
Men det är väl så, folk förändras.
Hela tiden.
Vill man ha någon att lita till hundra procent på så kan man nog inte räkna med någon annan än sig själv, om ens det.

onsdag 1 oktober 2008

shallala.

Det går bra nu!
Rättvik i fredags, sjukt kul.
Träffa massa trevligt folk och en och annan snygging ;D
Hur kul som helst :)
Längtar redan till nästa gång ;)
Egentligen har jag ingenting å skriva, men det var ett tag sen jag skrev så..
Kan ju säga att jag mår fan så mycket bättre än vad jag har gjort på länge,
vilket känns rätt bra ;D
Meen nu ska jag sova.
Peeeace ooout!

onsdag 24 september 2008

Hey hey I wanna be a rockstar.

Dagen har varit super! :D
Slutade 12.30, åkte 13 bussen hem.
Sen käkade jag lite och sen gick jag till stallet med Louise.
Sen for vi ut och red, blev en ganska lugn men lång tur :)
Om perfekt finns, så var det just vad det var!
Jag har inte känt mig så glad på riktigt länge.
Jag kom på mig själv med att nästan vara lycklig ;o
Och damn, vad det kändes bra!
Jag ska nog rida i morgon med (:
Och på fredag äre Rättvik, fan bara 2 dagar kvar ju.
Uujj vad fort tiden går, men hinner inte riktigt med.
Men det är bara bra för då hinner man inte tänka heller, och allt är mycket lättare då :)

söndag 21 september 2008

take a look at me now.

Helgen har varit sådär.
Kunde väl ha varit bättre, men jag tänker faktiskt inte klaga den här gången.
Jag tänker fan sluta med det nu!
Det finns alltid dom som har det värre.
Visst, ingenting är bra just nu men det blir ju inte bättre av att klaga.
Man förlorar bara på det.
Den här veckan blir bra.
Ledig i morgon, tänkte åka ner på Mora och se om jag hittar nåt kul :)
Bland annat behöver jag ett par nya skor, och sen behöver jag något att ha på mig på fredag.
Har ju nyss fått månadspeng så jag har 500 spän till på kontot nu.
Nog för att det ska räcka till annat än kläder den här månaden också, men lite får man shoppa för :)
Sen på tisdag är det vanlig dag, bara 3 lektioner så det går fort.
Onsdag-fredag är det aktivitetsdagar, vilket betyder att vi slutar runt 2 dom dagarna :)
Sen på fredag, då smäller det! :D
Gymnasiefest i Rättvik, det får bli som det blir men jag SKA ha kul!
För mitt upp i all den här skiten så finns det ändå lite hopp kvar.
Från och med nu får allting bli som det blir.
Jag ska aldrig mer planera eller förvänta mig saker, för det blir fan aldrig så ändå.
Jag tror att allting blir bättre av att bara vänta och se.

torsdag 18 september 2008

Today's not a good day.

Föreläsning på Moraparken idag av hon som har skrivit Linas kvällsbok.
Sjukt jävla bra!
Allt hon sa gick rakt in och alla lyssnade verkligen.
Skulle kunna sitta och lyssna på henne i en evighet, så bra var det.
Resten av dagen var mindre bra.
Jag failade totalt på kemiprovet :/
Men men, jag är inte direkt nån stjärna på kemi så det var väl egentligen inte så konstigt.
Förresten så är det nånting annat som är jävligt fel!
Jag kan bara inte komma på vad.
Det är nånting som inte har funnits där förut.
Jag säger som Henke ; Bli inte förvånad om allt är bra heller, det går snart över.

Tack och hej.
Det är över nu.

måndag 15 september 2008

gone baby gone.

Då var det dags igen.
Det här håller inte.
Jag håller inte.
Visst, jag står fortfarande upp men benen viker sig sakta.
Det gör ont.
Hela jag är som ett stort blödande sår inuti.
Jag har inte lyckats bli tillräckligt stark för att klara vad som helst än.
Jag trodde det, men jag hade fel.
Jag hade för stora förhoppningar.
Små ord kan riva upp stora sår.
Jag orkar helt enkelt inte höra.
Jag stänger öronen, ännu en gång.


Vi skulle klara vad som helst,
skulle aldrig säga nej..

söndag 14 september 2008

Under månen..

Jag vill veta vad som händer, för det känns inte bra.
Det är nånting som inte stämmer.
Efter det jag fick veta idag, så känns det inte bra.
Jag vill veta vad du håller på med.
Vad vet jag, det kanske inte är något men det verkar ju lite skumt.
30 mil för ingenting verkar ju konstigt.
Jag blir tokig på att du vägrade berätta.


Och jag saknar att kunna prata om vad som helst med Sandra.
För nu känns det som att det är någonting emellan.
Efter allt som har varit har det blivit annorlunda.
Jag saknar det.. <3

fredag 12 september 2008

Helg!<3

Helg igen då ;D
Hemma själv natten till söndag.
Får väl se vad det blir ;)

onsdag 10 september 2008

Jag vet inte..?

Det är någonting som händer, men jag vet inte vad.
Och nu när det väl händer nåt, så vet jag inte vad jag vill.
Jag vet inte hur jag ska göra.
Men på nåt sätt så känns det bra också..
Samtidigt känner jag mig osäker.
Men det får mig att må bra.
Det är liksom en spänning som känns ända ner i magen.
Men jag vet inte.
Livet är svårt!

söndag 7 september 2008

fan fan fan.

Förkyld som satan, låter som en jävla gris.
Ingen ridning idag ;(
Sjukt trött på hösten, den gör en bara deprimerad.
Lite mys skulle ju inte sitta helt fel.
Just nu sitter jag och längtar ihjäl mig tills det blir gymnasiefest i Rättvik.
Och bara för att jag längtar så jävla mycket, så skulle det inte förvåna mig om det inte blir av å åka dit.
Man ska inte planera nånting, för det blir ändå aldrig som man har tänkt sig.
Fan, varför ska allting vara så jävla svårt?!
Allting är svårt just nu.
Jag vet inte vart jag ska vara.
Känns som allt man säger bara är evigt tjat.
Vissa dagar kan jag vara så trött på allt att jag knappt ens orkar vara i närheten av någon alls.
Då vill jag helst bara lämna allt och alla och bara gå.
Men det går ju inte, för då skulle alla börja undra.
Och jag kan inte förklara.
Jag är trött på förklaringar och långa samtal som inte leder någonstans.
Jag är trött på livet i största allmänhet helt enkelt!
Jag måste hitta något som får mig att må bra, där jag kan känna att jag duger.

lördag 6 september 2008

Det är inte lätt när det är svårt.

Helt okej dag, jag är helt slut.
Förkyld som satan.
Måste till skolan på tisdag eftersom vi ska på badhuset och jag vill helst
inte missa det, så jag tvingas bada med massa andra senare x)
Tänkte rida i morgon, om jag inte är alltför sjuk.


Ibland tar styrkan slut, när man legat på topp någon vecka.
Vart tar man vägen då?
Vart vänder man sig?
När man inte känner sig trygg någonstans är det svårt att veta..

torsdag 4 september 2008

blabla

Ganska bra dag idag.
trött som vanligt, annars helt okej.
Lite humor i skolan för en gångs skull ;o
På kemin gjorde vi hembränt x)
Konstig lärare, jävligt kul kommentarer från alla.
Sen fick vi lära oss hur man vänjer sig vid att dricka T-röd xD
Helt sjuk lektion.
Nu står det iallafall 2 liter hembränt och jäser i skolan x)
I morgon ska jag och Louise rida lektion för Lena, får väl se hur det går
eftersom jag inte har ridit riktigt på hela sommaren.
Har bara blivit en del galna skogsturer, ingen seriös ridning direkt.
Men den som lever får se :)

söndag 31 augusti 2008

jaoo..?

Helgen har varit okej :)
Skönt å slippa skolan igen!
Skoltrött som fan redan och det har bara gått en vecka.
Usch säger jag bara.
Aja, har fått byta från spanskan nu iallafall ;D
Får väl se vart jag hamnar nu, det märks i morgon.
I morgon måste jag skärpa mig lite också, jag kan inte fortsätta såhär.
Det funkar inte, det får mig bara att må ännu sämre.
Jag fattar inte vad jag håller på med, men jag vet att jag bara förstör för mig själv.
Men det är så otroligt svårt!
Men det löser sig.
Jag måste bara försöka ha lite kul, hur svårt det än kan vara.
Jag kan bara tacka Louise för en grymt bra dag igår.
Var ute och red i skogen, härligt att vara tillbaka igen!
Sen på kvällen blev det movienight med American Pie och Scary Movie ;)
Idag har jag träningsvärk som fan, märks att man inte har ridit på hela sommaren.
Stel som en jävla hockeybög är jag ;s xD

onsdag 27 augusti 2008

Nothing to lose, but no more to win.

Inte igen.
Jag orkar inte.
Jag vet hur det blir.
Jag antar att det delvis är mitt fel.
Det värsta är, att det blir värre i morgon.
Det finns ingen kvar, ingen som förstår.
Jag förväntar mig inte att någon ska förstå.
För det är bara jag som vet hur det verkligen är,
och så kommer det förbli.
Jag vill inte lägga mina problem på någon annan.
Jag måste för första gången klara mig själv.
För det är bara jag som vet.


Ord som bränner, ord som sårar.
Klart som fan det kommer tårar.

tisdag 26 augusti 2008

tiiisdag!

Kom hem från Gotland i söndags. Det har vart feting kul hela tiden! ;D
Orkar inte skriva allt som hände, men det var en hel del x)

Första riktiga skoldagen igår, fyfan säger jag bara!
Jag vägrar fortsätta med spanskan, eftersom jag har fått lov å byta tillbaka till min förra grupp som jag inte trivdes alls i.

Så nu måste jag snacka med Lena och kolla om jag kan få byta till något annat.
As långa dagar blir det också.
Måndag-tisdag är väl okej för då börjar vi runt 10 så det blir inte mer än 3-4 lektioner.
Men resten av dagarna kan väl diskuteras hur bra dom är ;s
Aja, har fixat ridningen nu också. Mamma ringde igår och sa att jag inte tänkte fortsätta.
Så jag var hos Jenny och fixade så jag får börja rida där ett par gånger i veckan istället, när jag känner att jag orkar och har tid.
Vilket är bra för jag känner att jag bara vill rida när jag känner för det.
Fast jag lär ju vara i stallet och hjälpa till också, för jag kan ju inte bara rida :)
Hon behövde hjälp och jag behövde någonstans att rida så det kunde ju inte bli bättre :)
Så nu är ett av alla problem lösta iallafall.

Ska snart dra till skolan nu, jag orkar fan inte ens tänka på det.
Och ändå är det bara andra dagen :s
Plus att nu när vi har varit lediga så länge så känns det som att man inte vet vart man har alla.
För rätt som det är har man dom bakom ryggen.
Så det lär ta sin lilla tid innan man lär sig vilka man kan lita på och inte.
Det känns liksom konstigt.

aja, Have a nice day ;)

onsdag 20 augusti 2008

Ge mig nåt som tar mig nånstans.

första dagen i 9an.
Allt är åt helvete!
Mitt schema är kasst utav bara fan.
Jag kan inte fortsätta rida pga av jag missar bussen hem med 10min, så jag hinner inte hem innan jag måste åka till stallet.
Så det sket ju sig med det.
Och det tidigaste jag slutar är 14.30, alla andra dagar måste jag åka med 16.00 bussen hem.
Då är jag inte hemma förrän 16.30, och sen ska jag äta och hinna plugga innan jag ska sova.
Jag kommer dö innan 9an är slut.
Det ända som är bra är att jag fick ha kvar mitt skåp.
Så nu måste jag antagligen snacka med Jenny och Lena och höra om jag kan rida där iallafall en gång i veckan.
Jag kan ju lika gärna betala dom om det är så, förresten så får man hur mycket hjälp som helst av Lena så det är ju bra på ett sätt också.
För jag måste göra nånting mer än å bara gå i skolan och plugga liksom.
Aja, det löser väl sig.
I morgon drar jag till Gotland med klassen iaf :)
Det kan väl bli kuul :)

Förövrigt har jag redan tröttnat på att inte vara kär i någon x)
Jag måste ju vara beroende av att alltid vara kär och att alltid
ha nån att flörta runt lite med ;o
Läskigt beroende i så fall.
Synd bara att det aldrig blir nåt mer än strul.
Jag saknar den där speciella närheten.
Jag vill veta vad kärlek är.

söndag 17 augusti 2008

Sööndag!

Åkte till Garberg iaf, blev där över helgen.
Skittråkigt!
Men aja, nu är jag iallafall hemma igen! ;D
Håller på å packar till klassresan, är fett med pepp nu asså :D

Jag kommer ha med mig hela garderoben innan jag är klar ;o
Men jag är faktiskt tjej, så det är lungt ;) Mohahaha.
Har hunnit tänka igenom en hel del idag faktiskt.
Det första jag tänkte på var att jag funderar på att bli nykterist, eftersom
det inte har slutat så bra dom sista gångerna.
Liksom försöka li en duktig flicka (a)
Men det kommer bli rätt tråkigt också, fast om man tänker på konsekvenserna
det har fått nu sist så vore det nog bra.
Men vafan, hur många gånger har jag sagt att jag ska bli nykterist utan att lyckas?
Och sen tänkte jag på att jag verkligen ska satsa så in åt helvete på skolan nu i 9an.

Men mellan pluggandet ska jag hinna leva livet också, för det känns som det är sista året
nu innan man behöver ta så mycket ansvar.
Min tredje och sista tanke var att jag måste ändra på mig lite.
Försöka bli lite mer positiv och vara glad att jag lever.
Vem vill umgås med nån som bara är negativ liksom?
Och det är just vad jag är.
I 7an hade jag mycket mer vänner, och då var jag mycket gladare och pratade mycket mer.

Nu i 8an har jag förlorat nästan alla.
Det beror troligtvis på att jag har verkat så sur och irriterad, och att jag har varit negativ till precis allting.
Det behöver ändras lite, jag behöver bli mer social har jag kommit på.
Nu hoppas jag bara att jag lyckas (a)

PUUUSSSSSSSSS!

fredag 15 augusti 2008

Det regnar och regnar..

Jag hatar det här vädret ;( Finns absolut ingenting å göra.
Det har förstört hela sista veckan på sommarlovet.
Och jag har beslutsångest som satan!
Antingen åka till Garberg över helgen med pappa, Sandra och Henke.
Eller stanna hemma med mamma som ska bort i morgon kväll så jag kommer sitta hemma själv.
Jag har varken ork eller lust att åka till Garberg ;(
Men det känns dumt å stanna hemma eftersom jag nästan aldrig är med pappa.
Usch, jag hatar det här!

Förresten tycker jag att jag har blivit rätt duktig på å skriva blogg (a) x)
Men jag har ändå funderingar på att lägga ner den.

torsdag 14 augusti 2008

Augusti i helvetet

Om en vecka sitter jag på Gotland ;o Helt sjukt vad fort det går.
Det kändes så långt bort, och nu är det bara en vecka kvar.
Sommaren har gått alldeles för fort :(
Har knappt ens hunnit träffa nån av alla man skulle träffa :s
Alla är grymt saknade, det är det ända positiva med att skolan börjar igen, att man får träffa alla igen.
Aja, tillbaka till Gotland ;)
Det ska faktiskt bli riktigt kul.
Hoppas bara att man får bo i samma stuga som nån vettig människa.
Okej, jag ska åka med klassen så det borde man ju få.
Men det är ju klart att det finns vissa man inte vill hamna med ändå.
Förresten så verkar det typ som att lärarna ska bo med oss också ;o
Hur kul låter det liksom?
Men det märks väl.
Sen har man hela 9an framför sig, och 9an ska bli bäst!
Nu är vi helt plötsligt störst igen.
Och OM gamla 9orna kommer vara saknade! ;o
Hösten kom alldeles för fort..
Och antigen så är det medicinen som gör mig deprimerad, eller så är det helt enkelt som det brukar.
Jag vet iallafall precis vad jag vill ha nu!
Men as usual, så kommer jag inte få det jag vill >.<
Jag begär för omöjliga saker.
Too bad, att jag är sån.
Men men, har varit och fixat leg och bankkort idag.
Fast det tar ett par veckor innan jag får det.
Vilket betyder att jag troligtvis inte får någon månadspeng den här månaden för den är insatt på mitt konto och jag kan inte ta ut pengar utan bankkort.
Great, säger jag bara!
Gud, vad jag klagar egentligen! ;o
Jag undrar om jag nånsin kommer säga att nåt är bra?


Baby, you're all that i want!<3

onsdag 13 augusti 2008

Better off without you..

Alla säger saker jag inte vill höra.
Saker som sårar.

Jag trodde jag var stark, men nej.
Jag har blundat för allt, ända till nu.
Allt jag hörde var saker jag egentligen redan visste, men jag vill inte tro det.
Om jag bara hade öppnat ögonen direkt, inte blundat för allt från första början.
Då hade jag inte behövt bli lika sårad.
Men kärleken är tydligen till för att såra, eller?

Men nu måste jag vara stark, för jag orkar inte med fler sömnlösa nätter på grund av dig.
För du brydde dig egentligen aldrig, för dig vara det bara tomma ord.

För mig var det mycket mer än bara det.^
Åh, vad dum jag var som trodde dig!
Men jag tänkte ge dig en chans.

Det var inte värt det.
Du betyder ingenting längre!
Jag klarar mig bättre själv.

tack och hej.

tisdag 12 augusti 2008

God must hate me.

Ja.. rubriken säger väl det mesta?
Var hos doktorn igår, så nu har jag fått penicillin i 10 dagar, allergitabletter i en månad och nån konstig salva som luktar målarfärg!
Kan det bli bättre såhär sista veckan på sommarlovet?!
Föressten så blev man sjukt trött av allergitabletterna, och dom ska jag käka på morgonen så jag kommer vara trött hela dagarna i en månad nu ;o
Och inte nog med det, pga av jag äter medicin så kan jag inte ut å springa heller.
Jag som så stort skulle fixa kondtitionen tills skolan börjar.
Tack gud!
Kiss my ass!

söndag 10 augusti 2008

Musik & Motor

Älvdalen igår.
Var väl helt okej.
Jävligt kul till och från.
Träffade väl inte sådär jättemånga egentligen.
Och egentligen kunde jag ha haft mycket roligare.
Men det blev ju som det blev.
Fick reda på en jävla massa skit också, och visst var det bra att jag fick veta allt men det är klart att det känns.
Men nu vet jag.
Och det betyder ingenting längre.
Killar är svin!
Var väl hemma runt 3 eller nåt kanske.
Jag tappade kontrollen helt igår, det gör jag aldrig annars.
Och ja, det var hemskt och jag tänker aldrig göra om det.
Jag måste ha koll, annars får jag panik vilket jag såklart fick igår.
Men nu var det över också, och nu händer det ingenting mer i sommar..

lördag 9 augusti 2008

PAARTYY!!

Jobbat hela dagen idag.
Sålt korv under vasastaffetten x)

Tjänade lite money iallafall, och det är ju aldrig fel :)
Ikväll blir det Älvdalen! :D
Musik och motor vafaan! ;D
Dit och fira att jag har fyllt 15 eftersom det inte blev nå kalas då :P
Hoppas bara på att vädret blir lite bättre så man slipper vara ute i regnet ;(
Var dit en vända igår, men fick lov å åka hem vid 12 eftersom jag skulle upp 9 idag.
Men men, ikväll smäller det!

Vi är på gång, vi är laddade vi är tända.
Vi är på gång, ikväll kan allting hända! :D

torsdag 7 augusti 2008

15 år! :D

Lalala, jag fyller 15 idag så nu är jag stoor :D
Paarteey som fan i Älvdalen i helgen :D
Fast jag är inge pepp alls ;(
För jag vet inte hur jag ska ta mig dit, som vanligt.
Men äh, vaafaan!
Sista som händer i sommar, så det måste bli bra.
Sen börjar skitskolan igen :(
Börjar 9an nu vafan ;o
Och alla dryga 95or som kommer göra det värre än det redan var.
Men jag ska bli pluggis som fan nu sista året, för jag vill komma in på nån bra linje på gymnasiet!
Plus att jag ska försöka få jobb nånstas så jag kan jobba extra och tjäna lite pengar.
Nu hoppas jag att mamma kommer och hämtar mig snart så jag får soova för jag är trött som ett as!

tisdag 5 augusti 2008

One in a million.

Bakat med mammi hela dagen idag, ganska mysigt faktiskt (:
Kom hem från Furuvik i Söndags, har haft grymt kul! :D
Mycket roligt har sagts och gjorts vill jag lova ;)

Varenda en av oss har både lyckats och lyckats lite mindre med en hel del x)
Kvällarna bestod av karusellåkning, ragga, göra slut på pengar och allt annats som här till semestern.
Dagarna bestod av att sova, äta och käka godis ungefär x)
Grymt kul var det iallafall :)

Ikväll blir det å kolla på fotbollsmatch med mamma x)
Och på Torsdag fyller jag äntligen 15! :D
Tänk att jag har levt i 15 jävla år :o
Sen i helgen blir det rööjj som saatan!
Festa, festa, festa och fira att jag har fyllt år.
Bra kombination eftersom det är Musik och Motor också ;)

måndag 28 juli 2008

SOMMAR SOMMAR SOMMAR!<3

och ja, jag vet att jag är sämstt på att skriva blogg. Men nu eftersom jag har fått klagomål från Emelie så tänkte jag skriva lite (a)
Boggberg i Torsdags, grymt kul även om jag har lite ångest fortfarande för en del saker x)
Men men, det är sånt man får ta ;)
Jag hade iallafall kul, fastän jag lyckades tappa bort varenda jävel som jag var med flera gånger.

Annars har det väl inte hänt så mycket sen sist jag skrev vad jag kan komma på.
Mer än att det äntligen har blivit riktig sommar! :D
Så jag har tillbringat den mesta tiden med att bara steka i solen och låtsas att jag är lycklig,

och det har faktiskt känts jävligt bra måste jag säga.
I morgon drar jag mig ner till Rättvik för att kolla in cruisingen med pappa, Sandra och Henke.
Och på Torsdag bär det av ner till Furuvik på countryfestivalen :D

Kommer hem på Söndagen och sen helgen efter är det Musik och Motor och däremellan ska jag hinna fylla år också.
Det händer jävligt mycket nu helt plötsligt ;o

Men det är väl bara bra :)
Har inget mer att skriva just nu, men ska väl försöka bättra mig lite iaf (a)

torsdag 17 juli 2008

I feeel good... NOT!

Orsayran med Simone igår, det var helt värdelöst. Det hände ungefär ingenting alls på hela kvällen. Ont i fötterna fick jag också, jag som aldrig får det av klackskor annars ;o
Men idag ska jag iallafall äntligen träffa Emelie som jag inte har sett sen midsommar ;o
Hoppas bara att det inte regnar när jag ska cykla in till Mora för då blir jag ledsen.
Men det gör det säkert, om man tänker på vilken otur jag har haft dom senaste månaderna.
Förresten så är sommaren snart slut och jag har inte gjort ett piss på hela sommaren!
Ingenting kul som man kan prata om liksom.
Men om en vecka är det Boggberg, och då får alla säga vad dom vill för jag skiter i alla andra då.
Jag ska ha lika kul som förra året, ännu roligare till och med.
För jag tycker faktiskt att jag förtjänar det (a)

Det är inte långt kvar till Musik och Motor heller ;o
Dit längtar jag så jag håller på och dör!
Det är liksom det sista man gör på sommarlovet så då spelar det ingen roll hur full man är eller hur mycket utegångsförbud man får, för sen händer det ändå inget mer på ett bra tag.
Men det är sen.

Nu är nu.
Lev i nuet, det är det ända ögonblicket du får som man brukar säga ;)
Och nu orkar jag inte skriva mer.
Tack och adjö.

onsdag 9 juli 2008

Tjoohoo!

Jag är sämst på att skriva blogg!
Men jag har aldrig något att skriva om, så det kan ju bero på det.
Vem vet?
Inte jag iallafall.
Har varit till Linköping nu iaf :) Det var härligt! ;D
Köpt lite nya kläder och solat och gjort ingenting. Sjukt jävla skönt :)
Nu när jag är hemma i Mora igen så känns allt meningslöst.
Så fort man ser Mora och den fula kyrkan, så blir man trött.
Men men, det är väl bara å göra det bästa av situationen för man kommer ju inte härifrån än på några år ;) Så det är bara å försöka gilla läget liksoom x)
Om 2 veckor äre Lasse Stefanz på Boggberg, gissa om jag längtar? :D
Just nu så har jag inget mer att skriva.
Eller jo, jag kan ju tillägga att jag saknar alla som man brukar umgås med i skolan som man inte träffar alls på sommarlovet. Det är tråkigt :(

måndag 23 juni 2008

I'm just another writer.

Åh vad jag önskar att du kunde se hur mycket jag har försökt.
Hur mycket jag har kämpat för att få dig.
Men jag antar att du aldrig la märke till det, eller så visade jag det inte tillräckligt bra.
Det är såna här tankar som kommer krypande på kvällen, när man bara sitter och fördriver tiden

tills man ska gå och lägga sig. Det är då det är flest tankar som går runt i huvudet på en.
Just dom här tankarna har gått runt i snart ett år nu, och när jag tänker efter så har det inte förändrats ett dugg på ett år.
Jag vet att det är dags att glömma, alla säger det.
Glöm honom, det är dags att du hittar någon ny.
Och visst är det så.
Men att glömma någon som man tyckt så mycket om, kanske till och med älskat, är det svåraste som finns.
Det är lätt för någon annan att tänka sig att man skulle glömma, men dom har aldrig känt det jag kände.
Jag är bara arg och irriterad på mig själv för att jag inte kan få dig ur huvudet, det skulle vara skönt.
För efter ett år, ett helt år utan att det har hänt någonting så skulle det faktiskt vara skönt att glömma.
För jag kommer ändå aldrig få dig, du kommer ändå aldrig förstå att jag skulle göra nästan vad som helst för att få dig. Du skulle aldrig förstå hur mycket jag har tyckt om dig.

Och jag hatar mig själv för att jag fortfarande inte har gett upp.
Men det finns saker som man bara inte kan eller vill acceptera.
Saker som gör för ont för att förstå.
Jag tror att jag innerst inne har förstått för längesen, men jag har inte kunnat acceptera att det var som det var. Jag var inte tillräckligt stark.

Och jag bryr mig faktiskt inte om ifall du skulle råka läsa det här, för det skulle bara vara bra.
För jag har aldrig vågat säga riktigt vad jag känner.
Jag har haft många chanser att säga det, men jag är för feg.
För rädd för att det skulle bli fel.
Och jag skiter i vad alla säger, för det är så här jag känner.

Och det är ingenting jag kan göra något åt, för skulle jag kunna det så hade det inte varit som det är nu.

söndag 22 juni 2008

Too late to cry, too broken to move on.

Det är inte lätt att inte veta vad man vill, det är något av det värsta som finns att inte veta.
Jag vet inte vad jag vill.
Det finns saker som jag vill, men när jag tänker efter så tänker jag alltid ; Vill jag verkligen det här?
Och då slutar det oftast med att jag inte gör nånting, eftersom jag inte kan bestämma vad jag vill.
Tänker man så, så kommer man ju inte kunna leva livet.
Tänk vad mycket man kommer ångra att man aldrig gjorde, tänk vad många chanser man missar.
Det finns redan en massa saker som jag ångrar att jag inte gjorde när jag hade chansen, och om det finns det redan nu, tänk då vad mycket det kommer finnas sen!
Okej, jag har hela livet framför mig. Men tänk om jag aldrig slutar tänka så?
Tänk vad mycket man kommer gå miste om då.
Det satt jag och tänkte på idag, och jag kom fram till att från och med nu så ska jag försöka sluta tänka så.

Annars missar man ju liksom hela livet om man sitter och velar ända tills det är försent.
Man ska ta chansen när man väl har den, för sen är det försent och då ångrar man att man inte sa eller gjorde det man tänkte.
Men jag ska ändå tänka så som alla säger: "Tänk efter före!"

Det är några ord jag aldrig glömmer, av olika anledningar x)

onsdag 18 juni 2008

You'll never shine if you don't glow!

Sandra väckte mig halv 11 i morse, sen kom Sara så vi åkte ner på Mora. Jag hade tänkt köpa nånting å ha på mig på midsommar, men hittar jag nåt eller? Nej, jag skulle inte tro det va ;(
Sandra köpte iallafall massa olika hårspännen med blommor på som hon skulla ha på midsommar x) Men det var väl sött (a) Sen åkte vi upp på donken och käkade ;D Jag ska gå up i vikt i sommar, så jag gör allt jag kan (a) Sen åkte vi till Willys, så jag köpte en chipspåse ;) Sen när vi kom hem så kollade jag på film och fetade i mig massa chips. Nu sitter jag och väntar på pappa för vi ska åka och handla^^ Får se vad som händer i morgon, ska iaf sooova länge hade jag tänkt. I och för sig är det ganska omöjligt när man är hemma med Sandra. Men förhoppningsvis kan hon låta bli att väcka mig i morgon, om jag har tur.

måndag 16 juni 2008

Just another day.

I morse blev jag väckt av Louise kvart i 10, för hon undrade om jag vill följa med ut och rida. Och visst ville jag det ;D Halv 11 var vi i stallet och fixade i ordning pållarna :) Sen bar det av ut i skogen, där gick det jättefort eftersom våra hästar var liiite pigga (a) Det var iallafall en ridtur som man inte glömmer i första taget ;) Sen hoppade vi lite på banan innan vid slutade, det gick as bra :) Sen cyklade jag ner på Mora och träffade Ida, vi hann precis äta en glass och sen när vi precis kom upp på gågatan så började det regna så vi fick åka hem ;( Sen satt jag vid datorn ett tag och nu har jag precis kommit hem från Louise. Bra dag måste jag säga :)

Dagens tankar.
Jag förstår mig inte på kärlek, för så fort man börjar känna sig
lycklig så blir man sårad.
Jag har blivit sårad ungefär tusen gånger, och vem vet om det

mer än jag? Nej precis, Ingen!
Jag vet inte om jag är kär längre, för på ett sätt så vill jag inte ha dig

nära. Men samtidigt så vill jag bara att du ska vara här, nära mig hela tiden.
Oftast så saknar jag dig, men det gör inte lika ont längre.
Jag bryr mig inte lika mycket längre, men ädå så bryr jag mig för mycket.
Jag vet inte vad kärlek är längre.

lördag 14 juni 2008

SOMMARLOV! ;D

Äntligen sommarlov :D Själva skolavslutningen blev ju lite misslyckad eftersom det regnade. Som tur var så hade vi avslutningen i kyrkan. Och sen fick min klass stanna kvar inne i kyrkan när vi fick betygen och knäppte kort. Jag är riktigt nöjd med min betyg faktiskt, 8 VGn och resten G :) Dubbelt så många VGn som jag hade till julbetygen, så jag kan ju inte klaga.
Kvällen började inte så bra, eftersom det kom världens oväder precis när jag tänkte cykla in till Mora. Jag trodde verkligen att jag skulle få lov att stanna hemma. Men efter en timme så slutade det åska och regna, så jag tog mig in till Mora till slut :) Sen vid tio tiden bar det av till Kråkberg, där var det fest! :D Och vid halv tolv ungefär började dom flesta dra sig ner mot stranden. Det blev väl en helt okej kväll, men det kunde ha varit roligare. Jag åkte hem vid kl. 1 ungefär, då var det inte så kul längre. Men men, nu har man hela sommaren framför sig :D Och en massa fler fest-kvällar, förhoppningsvis! :)

tisdag 10 juni 2008

Ibland är en dröm det finaste man har.

Riktigt kul dag idag faktiskt. Temadag om Sex&Samlevnad, haft det både idag och igår. Det har varit sjukt kul ibland x) Fick reda på att vi ska åka till Gotland på klassresan i 9an idag också, låter väl inte sådär superkul direkt. Men det blir nog bra :) I morgon ska vi till mångberg med klassen, typ "klassens dag". Det ska faktiskt bli kul, hoppas bara på bra väder. Jag måste faktiskt erkänna att jag bara tycker mer och mer om min klass för varje dag som går. Det har blivit mycket bättre sammanhållning, tycker jag iallafall. Ska bli kul å umgås med bara klassen en hel dag, jag tror det kommer bli rätt skoj :) (Y)

söndag 8 juni 2008

The way I am.

Sov hos pappa inatt :) Louise var där en vända igår så vi badade, i typ 2 timmar :D as härligt :) I morse vaknade jag vid 11 tiden, käkade frukost och gick och badade med pappa. Sen åkte vi ner till Långlet en vända, så Louise följde med tillbaka upp till Läde sen :) Så vi gick och badade igen. Sen gick vi hem och åt lite, så Sandra och Henke kom också. Så vi gick och badade igen efter maten, det var riktigt kul, längesen jag skrattade så mycket :D Jag trivs verkligen bäst med dom, då kan jag vara mig själv. Då finns det liksom inget rätt och fel på det man säger och gör. Jag har aldrig känslan av att allt jag säger och gör är fel då. Det känns bra. Superbra helg har det varit iallafall :) Bara några dagar kvar i skolan nu också, så allt känns mycket bättre nu :D När man slipper bry sig om allt. Man blir liksom fri, man kan bara göra det man känner för att göra. Ingen som tvingar en att göra en massa saker. Så himla skönt!

fredag 6 juni 2008

I'm on my way!

Sjukt varmt ute idag. 27 grader varmt i skuggan i morse när jag gick upp vid klockan 11. Gick ut och solade ett tag, men det var alldeles för varmt för å ligga mitt i solen. Så jag ringde Emelie så vi drog ner på Tingsnäs och badade :) Inte för att det var speciellt varmt i vattnet, men det var skönt ändå. Sen gick vi till glassbaren, men Emelie äter inte glass så jag fick sitta och feta i mig alldeles själv. Sen cyklade jag hem, alldeles för varmt för att cykla idag kan jag säga :s
I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog sova hos pappa iallafall tror jag.

torsdag 5 juni 2008

Lalala

Jag har lyckats fixa en blogg nu. Har inte riktigt kommit på det här med hur man gör än, men jag lär väl komma på det sen. Det kommer nog stå ganska mycket onödigt här, men det är ju upp till var och en om man vill läsa eller inte :)