söndag 28 december 2008

söndag.

Nu är det över.
Och det är klart att det gör ont, men det kunde varit värre.
Det känns ju hur som helst bra att veta hur det ligger till nu iallafall.
Jag klarar mig igenom det här också.
Men men, snart nytt år så det är väl bara å försöka ta nya tag och börja om från början.

fredag 26 december 2008

fredag.

Om det här går åt helvete, så får det bli en början på något nytt.
"Every end is a new beginning."
Det får helt enkelt gå som det går, för det måste göras.
Jag har tänkt igenom allting så många gånger om nu.
Och är det försent så är det.
'


torsdag 25 december 2008

torsdag.

julafton blev faktiskt riktigt mysig ändå :) fick en massa julklappar, så lite snäll måste jag ändå ha varit. Bland annat så fick jag en gitarr, som jag verkligen älskar! :D Inte för att jag direkt kan spela så bra, men man får väl lära sig ;) Ägnade hela kvällen/natten åt att försöka stämma den, och även hela morgonen idag så nu låter den som den ska iallafall ett tag till :) Idag har jag och sandra kört upp skotrarna till pappa, och sen åkte vi upp till garberg en vända :) I morgon blir det nog å åka ner på mellandags rea med mamma, lär bli mest fönster shopping skulle jag tro :P Och sen på kvällen ska vi nog på bio också :) trevligt trevligt!
Ska försöka ta tag i en del saker nu när julen är över också, försöka reda ut sånt som jag inte riktigt förstår och så. Det behövs.
Och snart äre nyår också, och jag har beslutsångest om vart jag ska vara! Antingen i Garberg, eller i Mora. Ska hur som helst upp till Garberg en liten vända, så om jag ska hem så åker jag i så fall hem till kvällen. Som det ser ut nu så blir jag troligtvis kvar däruppe, för vad gör man i Mora liksom?! Men ändå, sen missar man allt som händer där och blabla..
Men det är ett par dagar kvar å bestämma sig på :)
PUSS!

tisdag 23 december 2008

tisdag.

julpyntat och fixat massa idag, våran julgran är verkligen ful! men men, den brukar inte direkt vara perfekt så ;) jag är redan trött på julen och julmat och det har liksom inte ens börjat än. Känns helt sjukt att det är julafton i morgon. jag vill verkligen inte fira jul, det kommer troligtvis inte ens vara trevligt. Det kommer bara kännas jävligt konstigt. Första julen med skilda föräldrar, ingen bra känsla. Nog för att pappa ska fira jul med oss ändå, men det är ändå inte samma sak. men det blir som det blir.
förövrigt så fick jag och Sandra en till skoter idag, så nu slipper vi bråka om den andra ;) Feeett nice ;D Så vi åkte skoter hem från pappa sen för å testa lite, fast sandra körde den nya. men det gör inte mej något, jag trivs bra med den andra. Jag trivs bra bara jag får köra överhuvudtaget. Kommer bli riktigt kul i garberg på nyår nu också :D
aja, finns inte så mycket mer att säga idag.
God jävla jul!

måndag 22 december 2008

måndag.

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut
.

Så var det med det.

lördag 20 december 2008

lördag.

parken igår. Jag har ångest! och jag får skylla mig själv men jag har aldrig mått såhär dåligt.
hur som helst så träffade jag lite roligt folk iallafall, så det gjorde kvällen lite bättre.
nu tänker jag inte säga nåt mer om det, för det är över nu.
fett skönt med jullov nu!
jag orkar inte träffa nån just nu, jag behöver tänka själv.
PUSS!

torsdag 18 december 2008

torsdag.

Hemma idag igen, det går inte bra för mig alltså. Jag försökte verkligen igår, och det gick ju sådär. Så det är nog lika bra att stanna hemma tills jag fungerar som jag ska igen. För just nu vet jag ärligt talat inte vad jag tänker med, om jag överhuvudtaget tänker alls. Igår kväll var inte direkt kul heller. Gick och la mig runt 10, var uppe igen vid 11 för då hade jag fortfarande inte lyckats somna p.g.a av att hela jag skakade. Gick upp och tog en alvedon, inte för att jag vet varför det skulle hjälpa. Sen gick jag och satte mig vid tvn en stund tills skakandet hade lagt sig, då gick jag och la mig igen. Somnade efter halv 12 nångång, helt slut. Vaknade runt 5 i morse och kände att jag nog inte skulle någonstans idag. Gick upp vid 6 och sa till mamma att hon fick ringa och sjukanmäla mig. Sen sov jag till typ halv 1, sen var jag ute och gick i ungefär en timme. Och nu sitter jag här. Illamående och sjukt jävla trött, tredje dagen nu.
I morgon blir det skola mellan 8-10, ska typ bara dit för å hämta betygen.
Och på kvällen bär det av till rättvik, känner mig rätt så tvingad att åka dit eftersom det är jag som står för skjutsen hem. Jag har ingen lust alls.
Säg vad ni vill, men jag är på väg neråt.

tisdag 16 december 2008

tisdag.

Blev hemma idag. Jag fattar inte vad jag håller på med, är verkligen inte likt mig att skita i skolan bara för en sån här sak. men men, jag behövde verkligen få sova ut lite. och jag har verkligen inte mått bra idag heller, illamåendet kommer och går hela tiden och däremellan är jag enormt trött. har roat mig med att slå in julklappar och städa mitt rum ungefär hela dagen. Det behövdes vill jag lova. Sen åkte vi upp till pappa en vända, och ingenting blev ju direkt bättre av det. Lite tjafs var verkligen inte det jag behövde just nu.
Just för tillfället så känns det som att det går mer bakåt än framåt. Jag ser verkligen inte fram emot nånting just nu. Och det sista jag behöver är någon som frågar en massa.
'

I hate to say that i need you tonight..

måndag 15 december 2008

måndag.

Jävla skitdag! Jag mår kasst, verkligen. Finns bara en mening som innefattar allt just nu; Jag orkar inte.
Jag har svårt att inse saker, jag vet. Och jag har jävligt lätt att uppfatta saker fel.
Men det är inte det det handlar om just nu. Eller kanske lite, jag vet inte.
Det är så lätt att ge upp när allting känns så här. Jag är nära på att ge upp, fast jag egentligen absolut inte vill det. Det är så svårt. Man vet inte vad man vill i början, och sen när man äntligen har insett vad det är man vill så är det oftast för sent.
Och just nu så känns det inte bra alls.
Ärligt talat vet jag inte om jag ens pallar skolan i morgon. Jag orkar inte träffa någon, jag vill bara vara ifred. Jag hatar å känna att jag behöver någon annan än mig själv! Och jag hatar när jag gör så här mot mig själv.
Jag säger bara tack Emelie! Ärligt talat, jag tror inte att du förstår hur mycket det där pratet idag betydde. Jag behövde det verkligen.

söndag 14 december 2008

söndag.

Ganska så bra helg har det faktiskt varit. Även fast jag mår lite si och så just nu. Men men, var hos sara och bränd igår kväll och såg på dansbandskampen. Var väl rätt så trevligt :) Och idag tog jag och Sandra skotern upp till pappa och hälsade på lite. Jag trivs bra där, tanken har slagit mig att flytta dit. Många tankar har förresten slagit mig den här helgen.
Sista veckan i skolan nu, blir i och för sig bara 4 dagar för mig eftersom jag är ledig på fredag. Grymt skönt med lov! Fast julen är jobbig, och i år kommer ingenting vara som det ska. Men så kan det vara ibland.
Aja, förövrigt så är det parken igen på fredag. Lär väl säkert bli att åka dit, fast just för tillfället så har jag ingen lust alls. Men det brukar jag inte ha, fast jag hamnar alltid där till slut ändå. Men den som lever får se ;)

Det känns inte riktigt bra.
Inte bra alls faktiskt.

lördag 13 december 2008

lördag.

bakat pepparkakor hos mormor idag, det var ganska kul faktiskt. Inte alltför jobbigt att ta sig upp heller måste jag säga ;) Sen när vi hade bakat så drog jag och Louise ut å red en sväng. Riktigt kallt var det! Men sjukt jävla härligt. Var as längesen sist. Pulsa i pudersnö med pållarna, fett mysigt! :)
Och nu är jag hemma själv resten av kvällen och natten. Eller sandra å henke ska till sara å bränd och se på dansbandskampen sen, så jag kanske följer med dit. Seen ska jag göra nåt annat, om jag orkar ;) haha. Och i morgon ska jag sova, och den som väcker mig är död.


Det var ju såhär det inte fick bli, det visste jag ju redan i början.
Att jag aldrig lär mig av mina misstag!
Jag blir så trött på mig själv.
Nu får det bli som det blir, det blir bäst så.

fredag 12 december 2008

fredag.

Lucia idag, gick riktigt jävla bra alltså! Blev mycket bättre än vad man trodde :)
Och jag kom fram till att jag tycker bättre om Lucia än julafton, faktiskt. Det är så mysigt (:
Resten av dagen var rätt slapp, hade bara 3 lektioner. Idrotten var as kul! Spelade match hela lektionen, skitkul verkligen :) Och på SOn såg vi på film, och sen på NOn vare också rätt slappt.
Sen efter skolan följde jag med pappa och Sandra och handlade och fixade lite grejs.
Bra dag måste jag säga.
I morgon ska vi tydligen baka pepparkakor hos mormor, och jag som hela veckan hade sett fram emot att få sova i morgon. Men nej, vi ska vara hos mormor kl. 10 ;(
Bara för det så ska jag sova nu.
PUSS!

torsdag 11 december 2008

torsdag.

Skitdag dårå va!
Men man kan inte ha kul jämt ;)
Haft 3 lektioner varav 2 som vi såg på film hela lektionen. Och den tredje kallar vi inte ens lektion eftersom den är onödig och för att man bara går dit och får närvaro och sen går man därifrån.
Sen hade vi luciaträning i kyrkan, det var bara jobbigt. Fast det är rätt kul å sjunga, men vissa låtar suger röv tycker jag. Så var det med det.
Så i morgon har vi liksom 2 luciaföreställningar, fett drygt men lite kul. Jag kommer säkert typ svimma eller nåt annat konstigt, skulle va lite typiskt mig.
Jag ser nog kanske fram emot helgen iallafall.
Mamma jobbar natten mot söndag, så jag blir hemma själv med Sandra och Henke. Lär väl typ bli å glo på dansbandskampen och rösta slut på alla pengar på mobilen på Larz Kristerz skulle jag tro.
Söndag är ännu inte planerad, så man kan ju hoppas på att den blir kul ändå.
Jag vill åka skoooter! :(
Förövrigt så var jag och pappa och kollade på skotrar efter skolan idag, jag hoppas!
Jag är lite halvkär också, i en ski-doo mxz 550-08. Det är ju bara å hoppas på det bästa ;) höhö.
Sen köpte vi julklapp till mig också, fast eftersom jag lovade pappa å glömma bort den så gör jag det nu (a)
Sen följde jag med mamma och handlade.
Sen när jag kom hem blev jag grinig, as usual. Så trött på att alla ska tjafsa hela tiden!
Jag ser inte fram emot julafton, inte ett dugg.

onsdag 10 december 2008

onsdag.

Not good day idag. Skolan var segsegseg! Klarade fysikprovet iallafall, så nu är en sak ur världen. SOn gick också ganska bra. Och på musiken spelade jag upp på gitarr, vilket också gick bättre än förväntat. Iallafall med tanke på att jag fick lov att sjunga också. Hon tyckte att det lät bra iaf, så det var ju bra. Och tro det eller ej, men jag tyckte seriöst att det var skitkul å sjunga! Det är verkligen något som jag verkligen tycker är kul, och sen att få höra att det låter bra gör det bara ännu roligare.
I morgon äre luciaträning i kyrkan, sista träningen innan själva Lucia. Riktigt skönt å slippa NO lektionen ;) haha.
Och inte nog med det, i morgon är sista dagen som jag behöver äta pencillin skit också! :D Fett skönt å slippa det.
Det var ungefär allt jag hade att säga idag.
PUSSSS!


Om alla bara tar och tar, så
finns det snart inte mycket kvar att ge.

tisdag 9 december 2008

tisdag.

den dagen jag lär mig å lägga mig i tid på kvällarna, den dagen blir jag lycklig!
Klockan är 23.17, jag ska upp 06.10 i morgon. Jag kommer vara död.
Men vafan. Annars har dagen varit rätt så bra, speciellt idrotten. Som vanligt ;D Höjdpunkten på veckan, tisdag och fredag :D hahah.
Just nu är jag bara sjukt trött, men jag känner inte för å sova. Satt nyss och kollade igenom massa gamla bilder, finns bara ett ord för det; Saknad!
Och lite tomhet och ångest för att det blev som det blev med vissa saker och vissa personer.
Men hur som helst så har man ju alltid minnen kvar iallafall.
I helgen hoppas jag faktiskt på lite skoteråkning, för nu är det så pass kallt ute så det borde gå rätt bra å åka. Jag är sugen som fan alltså! Nog för att det blev lite i helgen, men det var inte mycket.
Så det lär nog kanske bli en sväng upp till pappa ;) haha.
Fast nu kom jag på att skotern kanske inte ens går å köra, beror ju på om pappa har fått nå delar till den än. Vilket han inte borde ha hunnit få.
Och nu kom jag på att skotern står kvar uppe i Garberg också, så det här blev ju inge bra.
Nej usch, nu ska jag sova!
Pusselipuss!

måndag 8 december 2008

måndag.

brabra dag! :) Allting känns så himla bra nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! haha.
btw så tycker jag själv att jag har blivit rätt bra på att skriva blogg, skriver faktiskt nästan varje dag nu ;o
bara för det nu så har jag ingenting å skriva så PUSS!

söndag 7 december 2008

söndag.

söndag igen då, jävlars vad fort det går! Skola i morgon igen, och jag orkaar inte! Jag vill hellre vara hemma å leka i snön, för snön gör mig otroligt lycklig just nu! :D Eller egentligen vet jag inte om det är snön, jag kanske bara är allmänt glad och nöjd vad vet jag ;) Jo, jag vet mycket som ingen annan vet! :D haha.
Hur som helst så är jag rätt så glad emellanåt nu för tiden, och det känns bra!
Förövrigt så känns det rätt meningslöst å skriva blogg, eftersom det ändå inte är nån som läser. Fast det känns rätt skönt å skriva av sig lite ibland.
Speciellt idag när det kryper i hela kroppen och jag har ingen lust å sitta still men jag vet fan inte vad jag ska göra!
Kan bero på att jag längtar ihjäl mig till jullovet! Inte för att jag har en aning om vad jag ska göra hela lovet, men jag får väl hitta på nåt :D
'

Det enda negativa är att jag är jävligt trött på detta skitsnack här hemma!
Jag fattar inte varför du säger allt det här till mig, det är ju inte direkt så att jag
har nån lust att lyssna på allt det där!
Det gör mig så sjukt förbannad, håll det för dig själv istället!

lördag 6 december 2008

lördag.

Bra dag, vaknade vid halv 12. Sen kom pappa och hämtade mig, så vi åkte upp till garberg och hälsade på hela högen som var där. Blev lite skoteråkning också :D Inte det bästa föret, men ändå härligt! Ikväll blir det nog lite film med mamma, och sen typ käka nån sallad eller nåt.
I morgon lär jag få lov å plugga NO skulle jag tro.

Fattar inte hur det kan vara så otroligt olika från dag till dag.
Men jag tror att jag börjar veta vad jag vill nu.
Jag börjar få lite mer ordning på allt, nu igen.
Kanske helt enkelt är dags å testa nya vägar och glömma
det som varit. Dags att våga försöka på nytt.
'

This could be love.

fredag 5 december 2008

fredag.

Jag är så trött på att bara lämnas där, hämtas där. Släppas av här, hämtas där. Som nån jävla sak som man bara har med sig överallt. Och ja, det händer rätt ofta att jag mest känner mig i vägen.

Men ja, jag ska inte klaga. Förövrigt så har dagen varit superbra, verkligen! :D Skola för första dagen på typ hela veckan, riktigt roligt faktiskt. Men jag har en hel del att göra i helgen märkte jag. Efter skolan åkte jag å käkade julbord med pappa och hans arbetskamrater, ganska trevligt. Jag blev tjockis iaf :D Fett god efterrätt måste jag säga! ;) Synd att man blir mätt så fort :( haha.
Sen när jag kom hem därifrån så åkte sandra och henke upp till garberg och jag skottade av hela gården alldeles själv! Snacka duktig jag känner mig. Fett drygt var det iallafall, men ändå ganska bra sätt att avreagera sig på eftersom jag var rätt sur. Lika bra å ta det som träning, tänkte jag då.
I morgon ska jag och pappa upp till garberg och åka lite skoter är det tänkt, om vi tar oss upp. Sen lär det väl bli plugg :/
PUSS!

torsdag 4 december 2008

torsdag.

"Hon hörde zombier rota i soptunnan på kvällen,
nästa morgon dök hon upp försvunnen!"
hahaha!


Kul att det troligtvis var bara jag som förstod det roliga, men det är väl som vanligt då ;)
Råkade bli hemma idag med, det behövdes.
Och hej vad det inte gick bra för mig idag!
Hade följt med mamma och handlat, skulle bära in påsarna i köket. Idiot som man är lyckas man halka i hallen, för att mina skor hade värsta is-fläckarna under sig. Hur som helst halkar jag och lyckas slå i halsen i byrån i hallen! Så nu har jag världens skrubbsår på halsen, och inte nog med det så ser det ut som värsta feting sugmärket!
Jag lovar bara en sak, om Gud finns så hatar han mig nåt otroligt!
men men, i morgon är det fredag och då tar vi nya tag ;) Och jag ska till skolan! ;D
PUSS!

onsdag 3 december 2008

onsdag.

Säger som såhär, det är sjukt vad mycket allt kan ändras på bara 1 timme!
För 1 timme sen var humöret på topp. men sen lyckas jag bråka som fan med syster, slutar med att jag sitter och grinar! åh vad jag hatar mig själv ibland. fanfanfan vad fel det kan bli.

------------------------------------------------------------------------------------------------
What a feeeeling! ;)

Idag är jag gladgladglad! :D Och jag börjar äntligen bli frisk igen! Ska nog till skolan i morgon hade jag tänkt mig (: Så nu slipper ni mig inte längre :D hahah.
Btw så äre bara 2 veckor kvar till jullovet :) Och det snöar fortfarande ute :D Och Sandras skoter har fått komma ut nu också. Och i helgen tänker jag åka upp till pappa och åka skooter! Punkt och slut, inget kan hindra mig från det. Jag har överskottsenergi som fan nu efter att ha setat inne i 5 dagar! Aja, har fått en del gjort idag iallafall. Räknat en jävla massa matte så förhoppningsvis ligger jag inte efter så mkt så.


Hon minns bara stunder i periferin

Hon minns dagar när dom sopade undan krossat porslin
Nu är det ingen som bråkar längre

Det är ingen här som börjar gräla om ingenting
..

tisdag 2 december 2008

tisdag.

jag har paniiik! För jag kom just på att man snart ska söka gymnasium, och jag vet fortfarande inte vad jag vill gå. Eller jag funderar stark på hotell och resturang, men problemet är att jag inte vet om jag vill gå i mora eller älvdalen. Älvdalen verkar i och för sig bättre än mora, men jag vet ändå inte. Frisör är också ett alternativ, men problemet med det är att jag inte får flytta till Falun och jag tvivlar på att man orkar pendla i 3 år. Plus att det är jävligt höga intagningspoäng och jag har en stark känsla av att jag inte når upp till dom. Sen verkar barn och fritid ganska kul också, men det är ju liksom barn utan framtid så det är ändå ganska uteslutet i nuläget. Bygg och fordon som jag funderade på känns också ganska långt bort. Dels för att alla säger att jag inte passar in där.
Så jag skulle nog tro att jag hamnar på hotell och resturang till slut ändå.
Åh, jag har världens beslutsångest. döda mig :(

måndag 1 december 2008

måndag.

1a December idag, snart jullov. Känns som om det nyss var sommarlov, tiden går så jävla fort!
Hemma från skolan idag, hade 39 graders feber i morse. Har fått tid hos nån undersköterska 15.20, så får väl se om jag får typ penecillin eller nåt.
Snöar ute idag med, det gör mig glad :) Förhoppningsvis så är det snö på julafton i år. Sandra och Henke var upp till Garberg igår, var tydligen rätt mycket snö däruppe. Gud vad jag hoppas att det går att åka skoter snart! Går verkligen inte att beskriva min längtan! hahah x)