tisdag 31 mars 2009

tisdag.

Folk tror att jag är kär, snart tror jag nästan det själv också.
Även fast jag vet att jag inte är det. Men det får mig att tänka efter när jag får höra nästan varje dag att det verkar som jag är det. Jag beter mig ju inte annorlunda än vad jag brukar?
Visst, jag kanske har blivit lite gladare med det beror inte på det.

En annan sak gör mig lite besviken faktiskt, men jag kan inte säga vad.
Det känns bara inte så kul.

Idag har det iallafall varit en skön dag. Hade bara 1 lektion så jag slutade 11.10. Gick och simmade och solade efter skolan, riktigt skönt. Skönt med lite tid för sig själv å göra nånting själv ibland faktiskt.

PUSS!

måndag 30 mars 2009

måndag.

Tummen upp för helgen!
I lördags blev det fest med Ela, Sandra och Emelie, rätt så kul faktiskt. Polisen kom dock vid 1 så alla blev utslängda. Så då blev det å åka lite bil istället. Kom hem runt 2, och jag hade då en trevlig kväll iaf.
Igår var jag seg och sliten som fan, så soffan blev min vän ungefär hela dagen.
Skola idag, jag är fortfarande trött som satan. Blev inte så mycket gjort idag inte. I morgon slutar jag 11.10, så jag tänkte faktiskt försöka gå och simma lite efter skolan om inte något kommer emellan. Sen ska jag försöka börja skriva lite på min roman så jag hinner klart innan påsklovet.

Förövrigt så kom jag just på att jag saknar en person väldigt mycket. Tankarna har gått väldigt mycket just runt den personen idag, så det kanske är dags att höra av sig. Det är bara det att det är lite svårt, för allt blev så fel.
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.


fredag 27 mars 2009

fredag.

Helg igen nu då! Tiden går så fort nu för tiden, man hinner knappt förstå att man går i skolan förrän det är helg igen. Ändå känns skoldagarna så sjukt långa. Men det är ju inte direkt fl med helg heller. I morgon tänkte jag hur som helst försöka tillbringa förmiddagen i sängen, för jag är så himla trött i hela kroppen. Och jag måste ju orka med kvällen sen också, vilket just nu känns tveksamt om jag verkligen gör. Är förhoppningsvis lite piggare i morgon. Tänkte sova rätt så tidigt nu ikväll också, så jag ska väl gå och lägga mig snart.
Haft ont i halsen hela dagen båda idag och igår och ryggen blir verkligen bara värre för varje dag som går nu.
Måste bli bra i ryggen till påsklovet, för som det känns nu så kan jag inte tänka mig att jag skulle klara av att åka skoter. Och mitt påsklov blir förstört om jag inte kan det!
Hur som helst, ser fram emot nästa helg för då blir det nog å åka till Borlänge och shoppa lite. Känns inte riktigt som att jag egentligen har råd med det, men lite får man unna sig ibland.
Aja, ska nog dricka lite te nu och sen krypa ner i sängen och försöka sova lite.
Puss och godnatt!

torsdag 26 mars 2009

torsdag.

Klarade mig igenom även denna skoldag, och humöret blev lite bättre framåt dagen. Jag trodde att jag hade lyckats tappa bort min Biologi bok idag, så jag gick och lånade en ny. När lektionen var slut och jag gick ner till skåpet för att lämna min nylånade bok, vad hittar jag där? Jo, min biologibok som stod gömd bakom en massa andra böcker! Snacka irriterad jag blev på mig själv då. Men men, jag gick och lämnade tillbaka boken som jag lånat i ungefär en halvtimme. Är man virrig så är man.
Kom hem och lyckades göra lite mat, nog för att det bara var att hälla över lite vatten över massa pulver och spaghetti och koka ihop det. Men gott blev det iallafall måste jag säga.
Förövrigt så tror jag att jag håller på att bli sjuk, kroppen har bara strejkat mer och mer under dagen. Skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk till helgen.
Mamma började snacka om att vi kanske skulle åka upp på sjukhuset och ta lite blodprover och kolla hur det ligger till, eftersom jag är ständigt trött och fryser hur mycket kläder jag än har på mig.
Hur som helst så blir det nykter fest för mig på lördag, Och hur kul är det då?! Inte så kul nej.
Missuppfatta inte, jag är inte beroende av alkohol. Jag är bara lite partysugen.
Just nu känner jag mig jävligt sur och irriterad, fråga mig inte varför för det kan jag inte svara på.
Med andra ord, dagen kunde varit bättre.

onsdag 25 mars 2009

torsdag.

Dagen har inte börjat bra. Gick upp 06.20, som vanligt. 10 minuter innan bussen går kommer mamma upp och frågar vad jag gör uppe. För vi skulle tydligen på utvecklingssamtalt 08.10, vilket betyder att jag kunde ha sovit en timme till! Så nu är jag sur, och inte nog med det så har jag ont överallt känns det som.
Ryggjäveln dödar mig, jag är så trött på det och det blir bara värre! Och nacken är stel som en pinne, typ.
Men ja, det finns alltid dom som har det värre ;)
Ska snart åka till skolan nu och se om jag orkar med en hel skoldag till.
PUSS!

onsdag.

fick en chock i morse när jag kom upp! Var hur kallt som helst i huset, gick knappt att sätta ner fötterna på golvet. En ännu större chck fick jag när jag kollade temperaturen ute och termometern visade -19. Vart tog våren vägen undrade jag då?
Har haft 3 par tröjor på mig hela dagen idag och ändå frös jag som satan. Undrar vad felet är, jag fryser jämt. Hur som helst tog jag mig igenom även denna skoldag, skoltröttheten börjar ta över nu igen. Skönt att det är påsklov snart.
Har haft nationellt prov i engelska idag också, skrev en uppsats om mitt gymnasieval. Gick väl helt okej.
Efter skolan åkte jag med mamma och handlade, sen hem och åt våfflor. Lägg märke till att det är våffeldagen idag, faktiskt!
Hur som helst fick jag även reda på att det blir fest i helgen igen, och det tackar jag inte nej till.
Satt och diskuterade med mamma igår om att jag aldrig är hemma på helgerna längre. Hennes kommentar till det var: " Nej, jag har märkt det. Är du kär eller?"
Jadu lilla mamma, vad ska jag svara på det?
Det vet jag inte ens själv, så det fick bli ett nej.
Jag förstår mig verkligen inte på mig själv ibland, jag kan inte säga varför, men så är det.
Jag förstår inte heller varför jag inte kan säga något, jag brukar inte ha svårt för det men nu känns det annorlunda.
Jag vet inte vad det är med mig.

tisdag 24 mars 2009

tisdag.

Ledig idag :) Toppenväder ute också! Borde verkligen gå ut en sväng, vet bara inte riktigt vad jag ska göra. Har nyss pluggat lite till musikprovet i morgon, som tur är så är det inte så svårt. Har även nationellt prov i engelska i morgon igen, har än så länge inte hunnit bli nervös.
Förövrigt så var jag och Emelie hos Mikaela igår, trevligt var det :) Känns mycket roligare nu när vi börjat umgås med Mikaela och Sandra, det händer lite mer. Man slipper till exempel sitta hemma på helgerna nu för tiden :P Aja, hur som helst så känns väl det mesta ganska bra just nu.
Lite trött på att man nästan aldrig får nån ensam tid med mamma längre, men det blir väl så antar jag.
Jag får mest ensam tid för mig själv numera.
Men som sagt, känns inte som jag är hemma lika mycket nu som förut iallafall. Nu kanske jag kan tänka lite mer på vad jag vill själv istället för att tänka på hur fel allting är. Våren har ju äntligen börjat komma lite smått också, då känns allting också lite lättare. Det känns om jag är beredd på att satsa lite mer på mig själv och det jag vill. Även fast det kan vara svårt, men det känns som jag har fått nya krafter. Vartifrån vet jag inte, inte bryr jag mig heller för det känns bara bra. Så det är nog dags att börja tänka vad man egentligen vill nu, för man lever bara en gång och det är mycket man ska hinna med på den korta tiden.

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till,
och jag vet inte varför.
Men varje gång jag ser dig
känner jag att det enda jag vill,
är att komma dig nära.
Det är samma sak, varje gång vi ses
..

måndag 23 mars 2009

måndag.

Har varit en kanonbra helg!
I fredags kväll var jag hos Mikaela och bakade med henne, Sandra, Hanna och Oskar :) Sen gick vi till macken och köpte lite grejs, sen ringde jag Bränd så han och co kom och hämtade mig. Så det blev å åka lite bil med dom, var väl hemma strax efter 2 nångång. Men det var väl rätt så trevligt :) På lördagen sov jag till 12, kollade på lite film och sen åkte jag upp till pappa en sväng. Sen hem och äta, sen drog jag vidare till Orsa och bowlade med Emelie, Mikaela, Sandra, Hanna, Mattis, Björn och Anton. Var discobowling, hur jävla kul som helst! :D Sen efter det så åkte jag och Emelie till Kråkberg på fest. Var väl helt okej, men kunde har varit roligare. Jag åkte hem runt halv 2 ungefär. Det sög verkligen på slutet, var typ bara jag och några få till som var kvar till slut.
Och igår blev det en rätt så lugn dag. Som till halv 12, sen direkt jag gick upp så började jag städa mitt rum. Så jag lyckades faktiskt städa hela rummet så nu är det riktigt fint. Ett tag iallafall :P
Idag var det skola, hände väl inget speciellt. Min hjärna var ur funktion, sjukt sliten efter helgen.
Ikväll drar jag nog till Mikaela för vi är lediga i morgon :)
PUUSSSSSSSSS!

torsdag 19 mars 2009

torsdag.

Var ett tag sen det blev nåt skrivet nu.
Men men, veckan har varit bra bortsett från att jag har varit grymt trött och seg.
Fredag i morgon igen, det är bra :) Blir å baka lite hos Mikaela på kvällen, kan bli kul :D
Och på lördag blir det bowling ;D Ser faktiskt fram emot helgen. Hoppas på att det blir lite skoteråkning också. Nog för att min rygg inte riktigt pallar det, men den är redan så jävla ihoptryckt så det kan knappast bli värre ;( Ryggjävel!
Ajaa, förövrigt så är fest nästan det ända jag tänker på just för tillfället x) Jag är så partysugen!
Haha :P Kan ju hoppas att det blir nåt på måndag, men jag tror inte det. Men hoppas kan man alltid göra! :)
Annars händer det inte så mycket just nu, så jag har inte så mycket mer att säga än såhär :)
PUSS!


The smile on your face.. :))

onsdag 11 mars 2009

onsdag.



Underbar dag! :D
Var i Sälen med skolan och åkte skidor, jag åkte med Maja och Jessica :) Kulkul var det.
I morse var vädret himla dåligt, mulet och blåsigt och snöade gjorde det också. Men framåt 12 tiden kom solen fram så det blev hur härligt väder som helst :D
Åkte i Tandådalen och Hundfjället, helt perfekt snö och perfekta backar. Nog för att vi hamnade offpist en gång också, men vi hittade tillbaka till backen sen :D haha.
Himla kul dag måste jag säga, borde verkligen göras oftare än bara en gång om året.
Väldigt trött blev man och just nu känns det som att benen går av snart, likaså ryggen. Men det var det verkligen värt!
Jag är sjukt nöjd med den här dagen alltså! :D
I morgon blir det väl vanligt skoldag igen, men NO prov som jag verkligen borde plugga lite mer till innan jag somnar.
Och sen på kvällen blir det bio med Emelie :)

söndag 8 mars 2009

söndag.

Mitt liv känns mest som ett stort jävla kaos just nu. Det är så mycket blandade känslor så jag blir snart tokig! Och mitt i alltihop så känns det som att jag inte passar in någonstans. Känslan är hemsk, faktiskt.
Jag vill inte vara hemma, jag vill inte vara i skolan, jag vill helst bara försvinna.
Fast i skolan har jag inte den där känslan av att inte passa in, tvärtom så känns det nästan bäst när jag är där. Det är lektionerna och allt plugg som jag inte orkar med.
Min blogg har blivit ganska tråkig har jag kommit på, men det är för att det händer en jävla massa just nu och det är skönt att skriva av sig lite.
Det är verkligen "här kommer alla känslorna på en och samma gång".
Ta bort mig härifrån!
Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte hur jag vill att det ska vara. Jag vill bara att det ska vara bra och det är det inte nu.
Jag känner verkligen inte att jag passar in hemma längre. Det är inte det att jag inte känner mig välkommen eller så, det känns liksom mer som att det är bara jag nu.
Det är bara jag kvar.
Och jag vet inte.

lördag 7 mars 2009

lördag.

vem kan man lita på egentligen?
Ingen verkar det som, när till och med de allra närmaste personerna börjar gå bakom ryggen på en. För det är precis det som händer!
Och aldrig i livet att jag ställer frågan!
Nu när jag vet så finns det ingen anledning, för jag undrar inte längre.
Jag tänker inte fråga, jag tänker vänta tills det kommer fram.
Om det nu någonsin gör det, det vore sjukt om det inte skulle göra det.
Men det gör jävligt ont skulle jag vilja säga!
Idag var tårarna inte långt borta, men jag lyckades hålla mig.
Och som det känns nu så vill jag inte dit mer.
Jag känner mig så otroligt sviken!

fredag 6 mars 2009

fredag.

Helg! :D äntligen helg. veckan har ändå gått rätt så fort faktiskt. Bra har den varit också, har bara haft en heldag med alla lektioner och det var idag.
Simmade 24 längder på idrotten idag, resten av dagen var jag typ halvdöd. Helt borta och sjukt jävla trött. Men i helgen får jag äntligen soooova! :D Och på söndag är det buggkurs igen :) har ju varit uppehåll nu under sportlovet och vasaloppet. Så det ska blir kul faktiskt :) Och efter buggen blir det bio. Alla säger att den är så himla bra, så jag hoppas det stämmer :)
Hade förresten matteprov idag också, gick sådär. Men jag får nog förhoppningsvis godkänt iallafall, och då är jag nöjd. Jag har insett att jag aldrig kommer få högre än godkänt i matte, så jag nöjer mig med det. Man kan ju liksom inte vara bra på allt ;) höhö.
I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, mer än å sova då :P Lär nog bli en latdag skulle jag tro, och det kan faktiskt behövas som det känns just nu.
Ska nog försöka ut och gå en sväng också tror jag, om det inte är alltför dåligt väder.
Det var väl ungefär allt jag hade att säga idag :)
PUSS!

torsdag 5 mars 2009

torsdag.

feting nice dag! :D hahah.
haft två lektioner och sen varit på en teater som var helt otroligt värdelös!
Sen gick jag och Ela och solade :D blev lite brunis iallafall (a) höhö
Sen när jag kom hem var jag duktig och gick ut och gick, skönt var det faktiskt. Något man borde göra oftare känner jag. Men känner sig så tjock av att sitta inne vid datorn och trycka i sig massa onyttigheter hela dagarna. Så jag ska nog börja plåga mig själv lite ;)
Nuu ska jag snart plugga lite matte eftersom jag har prov i morgon. Fattar inte ett jävla skit, men förhoppningsvis så får jag hjälp snart.
I morgon äre simning på idrotten, jag är grymt lycklig över att slippa simma klädsim kan jag lova!
Så det blir morgondagens motion för min del :D hinner förhoppningsvis sola lite grann i morgon också om jag har tur :) Man vill ju bli lite neger nu när det börjar bli vår och allt (a)
Börjar känna av vårkänslorna lite redan nu faktiskt. haha
Jag känner mig kär, fast jag har fortfarande inte kommit på vem jag är kär i. Det är ett mysterium ;o Undrar om man kan vara kär utan att vara kär i någon? hmm..
Det är dagens stora fråga.
Man kan kanske vara allmänt kär i allt och alla, i så fall är jag nog det. Och det är jag inte ensam om :P haha.
Så känner jag ;D Ännu roligare skulle det ju vara om man faktiskt var kär i någon. Jag börjar känna den där välbekanta rastlösheten som jag brukar känna när jag inte är kär och ingenting händer. Låter säkert helt sjukt, men så är det! ;)
förövrigt så skulle jag göra nästan vad som helst för att få sommar nu! är så sjukt trött på all snö. Mars måste väl ändå vara en av de tråkigaste månaderna. Man bara går och väntar på våren och det är snö och slask överallt och när man börjar tro att snön är på väg att försvinna, ja då snöar det lite mer! Och sen blir man så trött på att det är så grått ute hela tiden, man orkar ingenting. Jag vill ha sol och 20 grader varmt!
PUSS!

onsdag 4 mars 2009

onsdag.

rätt så bra dag, förutom att den inte började speciellt bra.
hade ställt klockan på 06.10, men jag orkade verkligen inte gå upp så jag ställde den på 07.40 istället och somnade om. Missade första lektionen och när jag kommer till skolan får jag reda på att andra lektionen är inställd. Så lite sur blev man ju.
Men aja, blev en promenad med Ela för att fördriva tiden tills nästa lektion började, trevligt :)
Och i morgon ska vi på teater 12.00-13.00, sen efter det får vi tydligen sluta, så det var ju skönt :)
Fast jag tänker nog inte åka hem, inte för att jag vet vad jag ska göra annars men jag har verkligen ingen lust att åka hem iallafall!

På tal om ingenting så är jag inne i en period där jag helst bara skulle vilja skit totalt i skolan och bara leva livet! Typ festa och träffa människor.
Och definitivt skaffa pojkvän! haha
Det skulle vara så skönt att bara få göra precis som man ville och inte bry sig om nånting, inte ha nånting som man måste göra.
Låter otroligt skönt, eller hur?!

tisdag 3 mars 2009

tisdag.

jag överlevde första dagen efter lovet iallafall. Men det betyder inte att jag kommer överleva fler dagar. Även fast jag bara hade två lektioner idag så känner jag redan nu att jag aldrig kommer orka. Jag har två prov den här veckan och jag orkar inte plugga.
Jag vet inte vad det är, men någonting får mig att känna mig helt slut. Jag har tappat både orken och lusten till det mesta.
Inget blir bättre av att ständigt få höra från olika håll att jag är underviktig och för smal. Visst, jag har alltid fått höra såna saker men det är först nu som jag verkligen har börjat ta åt mig.
Det är lika hemskt att få höra att man är för smal som det är att få höra att man är för tjock!
men jag tänker inte ta upp det nåt mer just nu, för jag orkar inte det heller.
En annan sak som också är jävligt svårt, har jag märkt nu på sista tiden, är att få folk att lyssna.
Alltför ofta när man berättar något så kommer det nån annan och säger nåt annat, vilket gör att den man pratade med slutar att lyssna på mig.
Då känner man sig rätt så obetydlig och det gör att man slutar berätta saker.
Såna små saker har jag märkt av på sista tiden, sånt som jag inte direkt brydde mig om tidigare.
Och jag är jävligt trött på att det inte händer nånting!
Man försöker och försöker, men till vilken nytta?
Man får aldrig som man vill, och aldrig det man vill ha.
Och nej, man kan inte få allt man vill ha men det vore ju kul om man fick nånting.
Men jag har kommit fram till att man inte får någonting, vill man ha någonting så måste man helt enkelt TA det.
Och det går ju inte alltid heller.
Det är inte lätt när det är svårt.

måndag 2 mars 2009

måndag.

får man säga upp sig från allt om man inte vet varken ut eller in längre?
får man lämna allting och bara gå utan att någon säger emot?
Om man fick det, så skulle jag göra det på en gång!
jag vet ingenting längre.
vet inte vart jag har någon alls, vet inte vart jag ska ta vägen.
vill helst åka bort någonstans och lämna allting där, allting som jag inte vill bli påmind om igen.
för jag orkar inte med det längre.
det där när man tror att allting äntligen har ordnat upp sig och blivit bra, och sen kommer allting bara tillbaka igen.
alla bilder, alla ord, allt som hände och allt alla sa.
den där morgonen.
morgonen som var den värsta i mitt liv.
och dagen när dom där orden kom, som man gått och väntat på i flera månader.
Även fast jag visste att dom skulle komma, så kom dom som en chock.
och det där allra sista ; ..fast det har du väl redan förstått.
allt det där kommer tillbaka om och om igen, fast det snart är ett år sen.
ett år, och det känns som om det var igår.
efter allt det där, så har jag oftast känt mig otroligt ensam.
har känt att jag inte haft någon att vända mig till.
jag har fortfarande svårt att lita på människor, och jag tror att det beror på allt det där.
jag har fortfarande inte hittat tillbaka till mig själv.
Jag har blivit en helt annan person än innan.
jag hatar att vara beroende av andra, men samtidigt hatar jag att vara ensam.
Jag förstår fortfarande ingenting.

måndag.

slut på lovet och slut på vasaloppsveckan nu då. jobbat hela lovet utom 2 dagar, har varit hur kul som helst men rätt så drygt också.
min rygg blev helt förstörd efter några dagar, men jag hade tur för söndags för Develius var i Eldris och vallade så jag fick två behandlingar. Känns bättre nu, men fortfarande inte bra.
I onsdags var jag på Lars Kristerz på tältet med mamma, Sandra, Henke och Anna. Rätt så trevligt var det. Blev lite dans iallafall :)
I morgon blir det tillbaka till verkligheten och skolan igen. Fattar ärligt talat inte hur jag ska orka! Jag känner mig helt slutkörd och mår inte alls bra. Jag skulle behöva åka på semester känns det som. men det är väl bara å bita ihop tills man ramlar ihop. höhö ;)