lördag 4 juni 2011

lördag.

Har bytt blogg eftersom jag tröttnat på att skriva i den här.
Nya bloggen är : http://miiaandersson.devote.se

torsdag 12 maj 2011

torsdag.

Skönt med en ledig dag.
Igår kväll kom sommarens första åskväder, och det kom även tillbaka idag. Hatar åska, är livrädd för blixtarna!
Idag har det iallafall regnat hela dagen men nu på kvällen kom solen fram :)
I morgon blir det först jobb på praktien 13.30-18, sen åker jag ner till Säter och blir där iallafall till lördag, får se om jag stannar hela helgen.
Bara en vecka kvar på praktiken un efter den här, gud vad fort det går!

Kom å tänka på en sak i tisdags när det var så fint väder och jag såg flera stycken vara ute i solen och njuta med sin pojk- och flickvänner. Blir så avundsjuk på dom som kan träffa varann varje dag och när som helst, dom vet inte hur bra dom har det!!
Så vill jag också ha det.
Men det kommer ta minst ett år till innan jag får ha det så, om det ens blir så då.
Det jag ville säga är bara att jag är avundsjuk på dom som får träffa sina pojkvänner precis när dom vill det!

måndag 9 maj 2011

måndag.

Var ett BRA tag sen jag skrev något sist. Har inte haft varken ork eller lust till att skriva något, har inte hänt så mycket heller.
Just nu är jag inne på min andra vecka med praktik på Hälsoboden i Mora, trivs skit bra! Bara två veckor praktik kvar nu och sen en vecka i skolan med lite nationella prov, sen är det sommarlov! Gud vad fort det går. Har inte fått nåt sommarjobb än heller så börjar få lite smått panik inför det också, känns inte så kul.
Annars rullar väl det mesta på väldigt bra just nu, har varit underbart väder idag också! Dock så har jag ju varit inomhus och jobbat hela dagen, känns lite surt. Hoppas det blir fler fina dagar i veckan.
Tog en liten springtur nu på kvällen också, var lite för varmt för att springa egentligen kände jag men det gick rätt bra. Är sugen på att börjar springa lite nu när det börjar bli vår.

torsdag 24 mars 2011

torsdag.

Lyckades inte släpa mig till skolan idag heller fast jag faktsikt hade tänkt det.
Från feber till världens förkylning, inte kul.
Får väl fortsätta min dag i sängen för tredje dagen nu istället :) Jag är inte alls lite bitter just nu!

På lördag blir det Borlänge ännu en gång iallafall :) Mamma ska köpa tapeter och jag ska se om jag kan hitta mig en fin vår jacka. Annars ska jag beställa en som jag sett på internet :)

onsdag 23 mars 2011

onsdag.

Känner mig ganska ensam och ledsen just nu, riktigt varför vet jag inte.
Ska försöka ta mig till skolan i morgon iaf och försöka på lite glädje från mina fina vänner.
Orkar inte ligga hemma längre.

tisdag 22 mars 2011

tisdag.

Vaknade med 39 graders feber i morse, inte kul! Så det var bara å försöka somna om igen.
Mår bättre nu iallafall efter lite panodil och lite sömn.
Känns inge kul alls å va sjuk nu när det är så fint väder ute också! Hoppas på att jag är frisk i morgon iallfall. Har verkligen inte tid å ligga hemma heller eftersom det inte är så mycket kvar i skolan nu. Menmen, ska vila en massa nu iaf!

Det värsta med att bara ligga hemma är att det blir för mycket tid över till att tänka. Tankar som inte kommer upp annars, som man egentligen inte alls vill tänka på.
Jag känner mig och för sig ganska lycklig ändå. Jag har världens finaste vänner och familj och en underbar pojkvän.
Men det finns många tankar.
Det är ungefär bara ett halvår kvar tills Tim flyttar om han kommer in på skolan, vilket jag tror att han gör. Och det betyder att det kommer vara ungefär 22 mil mellan oss, istället för 12 som det är nu. Det betyder att det kommer ta ungefär 3 timmar att åka istället för 1 och en halv som det tar nu. Jag vet att ett halvår är ganska lång tid, men det går så fort ändå. Jag kan iallafall inte låta bli att tänka på hur det kommer bli, om det kommer bli annorlunda eller inte.

'

torsdag 17 mars 2011

torsdag.

Känns nästan lite som att jag börjar bli sjuk, så fick bli en hemmadag idag eftersom jag vaknade med huvudvärk.
Hat lite halvt panik över min praktik plats eftersom hon fortfarande inte har hört av sig som hon sa! Borde kanske fundera på att fråga på något annat ställe nu. Är ju faktisk inte så himla långt kvar nu.

Den här veckan har gått ganska fort iallafall, redan fredag i morgon igen :) skönt!
Åker nog ner till Tim över helgen den här veckan också. Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk bara!

tisdag 15 mars 2011

tisdag.

Den här dagen verkar aldrig ta slut. Har varit hr segt som helst i skolan och nu kom jag hem för ungefär en timme sen och det känns fortfarande lika segt.
Lyckades bli klar med fas B också på körtkorts teorin idag, så det känns skönt iallafall. Har även lämnat in min miljöfördjupning så i morgon kan jag ta mig en liten sovmorgon :)
Är så sjukt skoltrött så jag känner att jag aldrig mer vill gå till skolan nu!
Skönt iallafall att det går mot ljusare tider och att våren är på väg lite sakta.
Har ungefär bara 4-5 riktigt skolveckor kvar nu också eftersom vi har både praktik och Ungernresa. Tyvärr har vi också vintervecka som vi ska ut på om 3 veckor, fyfan.
Men det är bara å bira ihop för det är egentligen inte långt kvar nu!

Don't just sit and wait for a star to fall'

torsdag 10 mars 2011

torsdag.

Har varit sjukt trött idag, helt borta.
Åkte hem med 13.15 bussen och somnade nästan på en gång när jag kom hem, hann bara äta lite först. Sov i ungefär två timmar så nu kommer jag väl inte kunna sova ikväll istället.
Hade alltför mycket att tänka på nu, var nog det som störde min sömn inatt. Tänk hur tankarna kan förändras på bara nästan en sekund. Tänk hur mycket nårga små ord kan stöta till tankegången och på en gång börjar det snurra tankar som man egentligen inte ens behöver tänka på just nu. Sjuk.

Var på Mora Hotell en snabbis idag också och skulle fråga om praktik plats, men självklart var hon som jag skule prata med ledig när jag äl har tagit mig dit. Så typiskt!
Men ska dit i morgon istället, så jag hoppas verkligen att det funkar! Har så dålig fantasi så jag kommer inte på nåt annat just nu heller.

Aja! På lördag drar jag till Borlänge med min fina vän Emelie och shoppar lite :) Hoppas man kan hitta lite iallafall, om inte annat så blir det nog en trevlig dag iallafall.
Skulle åkt till Tim i morgon egentligen men han skulle jobba till halv 10 så jag blir nog hemma.
Får se om jag åker dit efter Borlänge på lördag istället.

onsdag 9 mars 2011

onsdag.

Mitt humör sjönk precis i botten.
Just nu känns det inte roligt alls.
Den stora frågan just nu är hur det egentligen kommer att bli.

tisdag 8 mars 2011

tisdag.

What do I want?
en fråga jag ställer till mig själv varje dag.

Nu är lovet slut iallfall :(
Har gått riktigt bra att jobba under veckan iallafall tycker jag.
Är inte alls taggad på skolan nu, vill bara att allt ska vara klart!
Blev hemma idag för jag var så sjukt trött och matt i kroppen så jag behövde vila lite.
I morgon ska jag försöka ta nya tag igen!
Är ju egentligen inte många riktiga skolveckor kvar nu heller eftersom vi snart ska till Ungern och sen ska vi ut på praktik i 3 veckor i maj.
Ser inte alls fram emot Ungern, får ont i magen bara jag tänker på det. Känns inte så kul.
Har inte fixat nån praktik plats än heller. Men har iallafall mejlat till Mora Hotell och det lät ganska positivt så jag ska in där nån dag i veckan och fråga lite mer :)
Hoppas det går bra!

onsdag 23 februari 2011

onsdag.

I don't know what I want, so don't ask me

skönt med lov i morgon!

tisdag 22 februari 2011

tisdag.

Idag har jag haft massage examination på mamma, gick faktiskt riktigt bra kändes det som! :)
Sen hade jag körtkorts teori och lyckades klara fas A ännu en gång, så nu har jag bara en gång kvar innan jag blir godkänd på den. Känns bra :)
Öviningskörde hem från Älvdalen sen också, gick förvånansvärt bra med tanke på hur lite jag kört plus att det var mörkt och halt :)
Måste verkligen börja köra lite mer nu efter sportlovet! Nog för att det är ett halvår kvar, men jag tänker inte lägga ut en massa pengar på extra körlektioner om jag har chans att träna hemma istället. Vet att jag egentligen borde ha börjar för längesen, men det har liksom inte blivit så. Är iallafall hur taggad som helst på körkortet nu! Men som sagt, det är ett halvår kvar än ;)

På fredag får vi lov iallafall :) Fast det blir inte mycket till lov för mig eftersom jag ska jobba hela vasalopps veckan. Men det är ju kul att ha någonting att göra iallafall :)
Tror nog nästan att ag ska ta lov redan i morgon eftersom vi ändå bara har en resurs dag på torsdag och vad jag vet så har jag ändå ingenting som jag ligger efter i!

torsdag 17 februari 2011

torsdag.

Blev hemma idag eftersom jag vaknade och hade konstigt ont i magen. Det har fortfarande inte gett sig så jag har inte orkat göra någonting alls idag. Skulle egentligen ut och äta i Älvdalen ikväll eftersom Sara fyller 18 idag, men jag får nog tyvärr hoppa över det känns det som.

Annars är jag på lite halv dåligt humör av olika orsaker.
Känner mig lite irriterad och trött på en del saker.
Inget ovanligt egentligen de senaste veckorna.

onsdag 16 februari 2011

onsdag.

Klockan är halv nio och jag har velat sova sen klockan var halv sex!
Har varit ute på skotertur med vi som går hälsa och friskvård, ettorna och tvåorna och sen några från trean. Har varit en riktigt rolig och händelserik tur måste jag säga! Inatt så sov vi över i en stuga uppe i Navardalen efter att vi hade åkt lite skoter däruppe. Kan ju säga att det var inte det bädta skoterföret direkt! Gick bra om man höll sig på leden men så fort man kom av den så satt man fast :) Så det blev ett antal fastkörningar kan jag lova! Vi slapp då frysa iallafall och jag är förvånad över att alla faktiskt kunde hålla humöret uppe ändå också :) Inatt har jag sovit ungefär 4 timmar eftersom vi hade typ bastu i vårat rum i stugan på kvällen.
Idag packade vi iallafall ihop oss och vid 9 tiden började vi åka skoter hem mot Älvdalen, blev en ungefär 5 mil lång tur :) Gick faktiskt jättebra på hemvägen, förutom några små hinder på vägen :)
Nu har jag precis krupit ner i sängen och funderar på om det är värt att gå till skolan i morgon om man bara har en riktig lektion?
Får sova på saken och se om jag orkar gå upp i morgon eller inte!

tisdag 8 februari 2011

tisdag.

Veckan har börjat väldigt bra faktiskt! :)
Vi har massage 4 timmar på eftermiddagen varenda dag den här veckan. Igår så masserade vi igenom rygg och nacke, och idag fortsatte vi med rumpa och ben. Det är faktiskt riktigt roligt och något som jag verkligen vill lära mig! Och framförallt så är det absolut inte helt fel att få massage varje dag ;)
Idag hade jag körkorts teori också, gick faktiskt skit bra! Klarade fas A, dock så måste jag klara den 2 gånger till för att få godkänt på den men jag blev faktsikt jätte glad! Var ju faktsikt första försöket till och med :)
Hade matteprov i morse också, det gick väl sådär däremot. Men det känns faktiskt inte som hela världen om jag inte klarar allt, har ju ändå resurs tid på onsdagar att göra klart om det skulle bli några rester.
Just idag så känns det faktiskt rätt bra med skolan, nog för att jag vet att det kommer komma hur mycket som helst igen sen framöver. Men den här veckan ska jag bara njuta av massage, plus att det är minst lika roligt att massera som att bli masserad! :)

fredag 4 februari 2011

fredag.

Vet inte riktigt vad jag ska tro.
Vet inte riktigt vad jag vill heller.
Det är nåt av det värsta jag vet när någon säger en sak och sen blir det inte så.
Då får man lite skylla sig själv om man slutar tro på vad någon säger.
Jag tror inte på mycket av det där längre.
A little less talk and A lot more action.

Skönt med helg nu iallafall.

torsdag 3 februari 2011

torsdag.

Yesterday is dead and gone
And tomorrow's out of sight
And it's sad to be alone
Help me make it through the night


Snart slut på ännu en vecka, Den här veckan har faktiskt varit helt okej.
Igår blev det en Fika med Emelie och sen hem och fika igen. Vilket gjorde att jag helt glömde bort att äta någon riktig mat på kvällen så min mage mådde inte så bra i morse. Men nu har jag ätit pannkakor och godis så nu är det bra igen. huhu
I morgon åker jag ner till Tim och blir där över helgen. Vet inte alls vad vi ska göra, men det återstår väl att se.
Börjar bli lite jobbigt med distansförhållande, och tanken på att Tim kommer flytta ännu längre bort i höst och att det kommer fortsätta vara så i minst ett år till gör inte direkt det hela bättre.
Försöker väl att tänka positivt på det och att det kommer att gå bra, men det är inte så lätt hela tiden.
Aja, får väl se hur det blir med det hela.

Har slutat för dagen iallafall så nu sitter jag bara och väntar på att bussen ska gå hem. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och plugga lite spanska. Ska försöka sova tidigt också, har haft så svårt att somna senaste dagarna.

torsdag 27 januari 2011

torsdag.

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement

Jag vill inte ha tillbaka den här känslan igen.
Känslan av att inte veta, av tvivel.
Allt det där, det känns bara som tomma ord.
Varför vet jag inte, men det behövs någoting mer.
Någonting nytt

torsdag.

Har legat i sängen halva dagen idag också, tog mig upp vid tre tiden. Sängen är allt bra skön när man är sjuk!
Blir nog hemma i morgon också, har ju bara spanska och jag känner att jag nog inte orkar ut nånting i morgon heller. Får ta nya tag i skolan nästa vecka istället!

I morgon någon gång kommer Tim iallafall. Sen på lördag ska vi på dop för lille Edvin :) Hoppas på lite fint väder och inte alltför kallt i helgen också, hade tänkt ut och grilla lite korv och kanske åka lite skoter :)
Har ju legat inne i tre dagar nu så det hade varit skönt å va ute lite i helgen om jag är friskare.
Blir nog en bra helg iallafall skulle jag tro! :)

tisdag 25 januari 2011

tisdag.

För någon som du,
kan jag lämna allt jag har.
Med någon som du,
blir hela världen underbar! <3
Jag älskar dig!

tisdag.

Blev en hemma dag idag. Har knappt varit ur sängen på hela dagen, är verkligen helt slut.
Ska nog snart ta och sova lite nu känns det som.
Borde läsa lite i min bok som jag vara utläst snart också.
Har aldrig i mitt liv förut varit så skoltrött som jag är nu alltså! Längtar redan till nästa lov.
Känns som det var evigheter sen vi hade jullov, fast det egentligen inte var alls längesen.
Nu jag ska iallafall krypa långt in under täcket och vila lite!

måndag 24 januari 2011

måndag.

Måndag igen. Känns som helgerna går alldeles för fort!
Har lyckats dra på mig en förkylning också, har verkligen inte tid å vara sjuk det är alldeles för mycket i skolan.
Ser inte fram emot morgondagen speciellt mycket heller, först en heldag med matte och sen körtkortsteori så jag slutar inte förrän runt 18.30 heller.
Får se om jag ens orkar ta mig till skolan, känner mig inte speciellt pigg. Menmen, får se hur det blir :)
Hoppas att veckan går fort iallafall så det blir helg snart igen!

torsdag 20 januari 2011

torsdag.

Veckan har varit rätt så jobbig i skolan faktiskt. Det känns tungt å veta att det kommer bli så himla mycket nu framöver.
Idag blev jag hemma iallafall, hade ont i halsen och lite feber i morse. Mår bättre nu så i morgon måste jag till skolan, det är ju spanska så det känns som jag är tvungen att gå dit.
Har i och för sig bara spanska i morgon också, och så kommer ja ha det varje fredag ända fram till sommarlovet :) Dock så går jag istället i skolan till 18.45 på tisdagar istället eftersom jag har körkortsteori.

Hur som helst, i morgon efter skolan så åker jag ner till Tim och blir där över helgen :) Tror vi skulle åka lite slalom på lördag, får väl se hur det går ;) Har inte åkt sen förra året och då åkte jag bara en gång. Känns bra att dom som ska med inte är bättre än jag själv iallafall! haha.
Sen vet jag inte riktigt vad det blir mer, massa mys iaf skulle jag tro! :)
Nu ska jag sova så jag orkar gå upp i morgon igen.

måndag 17 januari 2011

måndag.

Ny vecka igen, känns tungt med ännu en skolvecka. Och då har jag ändå bara gått i skolan 5 dagar efter lovet än. Har nog aldrig förut i mitt liv varit såhär skoltrött som jag är nu! Är nästan gråtfärdig för jag vet inte hur jag ska orka, det kommer bli så himla mycket framöver nu.
Tisdagar kommer bli jobbiga dagar, för då kommer jag inte komma hem förrän efter 9 på kvällen eftersom jag har körkortsteori till 18.45 och sen går det ingen buss hem från Älvdalen förrän 20.30. Usch, ser inte fram emot morgondagen.
Men nog om det!

Har egentligen inget bra att skriva, tycker faktiskt att det mesta känns jobbigt just nu. Men jag antar att alla har sina svackor, och det verkar vara många som känner så nu. Tur att det inte är alltför långt kvar till våren.

Saknar min älskling jätte mycket också fast jag bara har varit utan honom en dag än. Kommer aldrig vänja mig vid att skiljas från honom på söndagarna, blir lika ledsen varje gång!
Vissa veckor är svårare än andra, vissa veckor är helt enkelt en plåga. Ibland är det lite lättare, men det känns alltid svårt.

Nu är klockan 20.37 och jag tror faktiskt att jag ska försöka sova redan nu. Det kommer bli en väldigt lång dag i morgon!

fredag 14 januari 2011

fredag.

Äntligen fredag! Men det har ändå varit en lugn vecka i skolan :)
Har träningsvärk efter att vi åkte skidor i onsdags, kunde knappt gå igår. haha
Idag har jag bara haft ett spanska prov sen slutade jag :)
Tog ungefär en timme från Älvdalen till Mora med bussen idag, sjukt. Ska egentligen ta typ 45 min. Men nu sitter jag iallafall hemma i min säng och väntar på att Tim ska komma :)
Så ikväll blir det fredagsmys!
Resten av helgen är det väl inget direkt planerat, kanske blir en liten skotertur om det inte är så kallt. Annars blir det väl mest lugnt skulle jag tro.
Pappa kommer förbi med en teve till mig idag också efter som min förra har gått sönder, så jag ska väl försöka mig på att koppla in den också :)

onsdag 12 januari 2011

onsdag.

Here I go, Scream my lungs out and try to get to you!

Idag har jag åkt skidor, 5 km.
Det är jag rätt nöjd med

Sen blev det en sallad på kaffestugan med Emelie, det var trevligt.
Nu ska jag sova!

tisdag 11 januari 2011

tisdag.

Första dagen i skolan avklarad!
"Vi har en tuff vår framför oss"
Kul att höra såhär första dagen efter lovet (y) Var hur som helst en slapp dag, var bara på en föreläsning på 2 timmar som var rätt långtråkig eftersom han upprepade samma saker under hela föreläsningen.

Känns faktist som det kommer bli en ganska tuff vår. Allt skolarbete ska i princip vara klart till påsk, sen ska vi ut på andra saker som tex. Vintervecka och Ungernresa.

Har förövrigt fått operationstid till att ta bort halsmandlarna också. Men jag vet inte riktigt om jag ska göra det eller inte. Måste bestämma mig nästa vecka eftersom jag isåfall ska till Falun och träffa doktorn den 25. Dock så är själva operationen inte förrän den 26 juni.
Har lite beslutsångest över det, vet helt ärligt inte om jag vågar.

Har inte så mycket mer att skriva direkt. Tycker att det känns lite småjobbigt att skolan har börjat igen, men förhoppningsvis så går det övet när våren börjar komma lite mer sen framöver. Känns lite jobbigt också att inte veta nånting hur det ska bli med allt, att bara kunna ta dag för dag och aldrig riktigt planera något. Det går inte direkt att planera något för en lång tid framåt, eftersom man inte vet hur någonting alls ser ut då.
Men det är väl bara att försöka ta dagen som den kommer antar jag. Just nu går det inte att förändra något på den fronten.

måndag 10 januari 2011

måndag.

Sista dagen på lovet idag, känns inte roligt alls. Är inte ett dugg pepp på att börja skolan igen.
Hsr hur som helst varit ett skönt och lugnt lov. Har varit med Tim i nästan två veckor och det har varit helt underbart. Känns lite jobbigt att återgå till det vanliga med bara helger igen nu. Det går alldeles för lång tid mellan gångerna som vi kan träffas längre än en helg bara.
Blev en lunch på stan idag med Ela, sara och bq iallafall, riktigt roligt å träffa brudarna igen :) Har inte träffat dom på hela lovet, men än på nyår då jag träffade Ela litegrann :)
I morgon börjar som sagt skolan igen, hur fan ska man orka?
Men det är bara å bita ihop! ;)

torsdag 6 januari 2011

Drömmer mig bort..

Ligger i soffan och drömmer mig bort till en fin lägenhet, en liten Cotton de tuléar vovve och kärleken såklart :)





torsdag.


Var ett tag sen jag skrev nu igen. Har varit med Tim sen nyår så det har inte direkt varit nån tid till att sitta vid datorn :)
Nyår blev iallafall väldigt trevligt! Efter många om och men och inga planer alls så hamnade vi i Älvdalen och tolvslaget firades i Rot hos Clas och Amanda :) Mycket trevliga människor och singstar gjorde kvällen kanonbra!
Har varit underbart att få vara med Tim så pass länge också, det händer inte ofta. Idag åkte han hem eftersom han ska jobba i morgon. Är meningen att jag ska åka ner dit i morgon eftermiddag, frågan är väl bara om det går några tåg och hur mycket förseningar det blir om vädret ska fortsätta såhär! Snön bara vräker ner och det verkar inte finnas nåt slut. Hoppas verkligen att jag tar mig ner i morgon iallafall.


Måste säga att 2010 har gårr helt sjukt fort! Har varit en både bra och dåligt år. Det har hänt mycket som lett till både motgångar och framgångar. Har ganska mycket ambitioner och önskningar för det kommande året. Känns som att det kan bli ett bra år! :)

En av höjdpunkterna 2010 var resan till Alanya!