torsdag 6 januari 2011

torsdag.


Var ett tag sen jag skrev nu igen. Har varit med Tim sen nyår så det har inte direkt varit nån tid till att sitta vid datorn :)
Nyår blev iallafall väldigt trevligt! Efter många om och men och inga planer alls så hamnade vi i Älvdalen och tolvslaget firades i Rot hos Clas och Amanda :) Mycket trevliga människor och singstar gjorde kvällen kanonbra!
Har varit underbart att få vara med Tim så pass länge också, det händer inte ofta. Idag åkte han hem eftersom han ska jobba i morgon. Är meningen att jag ska åka ner dit i morgon eftermiddag, frågan är väl bara om det går några tåg och hur mycket förseningar det blir om vädret ska fortsätta såhär! Snön bara vräker ner och det verkar inte finnas nåt slut. Hoppas verkligen att jag tar mig ner i morgon iallafall.


Måste säga att 2010 har gårr helt sjukt fort! Har varit en både bra och dåligt år. Det har hänt mycket som lett till både motgångar och framgångar. Har ganska mycket ambitioner och önskningar för det kommande året. Känns som att det kan bli ett bra år! :)

En av höjdpunkterna 2010 var resan till Alanya!

Inga kommentarer: