söndag 30 november 2008

söndag.

Ingen bra dag idag, jag har lyckats bli sjuk igen. Och det har jag egentligen inte alls tid med. Bär nog av till doktorn i morgon eftersom mamma tror att jag har halsfluss. Fattar inte hur jag alltid, verkligen alltid lyckas få det!
Förresten så snöar det ute :D Det gör mig lycklig. Hoppas verkligen att det ligger kvar nu också. Mindre kul var ju att jag inte kan vara ute i snön :(
Gick upp typ vid 11 i morse, orkade vara uppe en halvtimme sen gick jag och la mig igen och sov till typ 14.20 ;o Kan säga att det behövde jag!
Tänkte försöka käka lite nu, och sen dega framför tvn eller nåt resten av dagen.
PUSS!

lördag 29 november 2008

lördag.

jao då var parken avklarat också. Helt cp kväll nu när man tänker efter. Fast jag hade ändå rätt kul. Hade en jävla massa roliga sms från igår från olika personer, märkte jag i morse x) Och jag lider med Bränd som fick lov att lyssna på min käft som gick i 120 hela vägen hem från sollerön igår. men ja, nu är kvällen över och det var en helt okej kväll. Om man bortser från att allting blev helt cp. Jag och Henke försökte ha lite party i bilen hem, det gick ju som det gick. Men det var rätt kul ändå. Finns inte så mycket mer att säga om kvällen, man måste ha varit med för att förstå tror jag x) Hur som helst så blir det nyktert ett tag framöver nu.
Och förövrigt så har jag egentligen en jävla massa å snacka om ifall nån skulle förstå, för det är en jävla gåta.
Btw, jag är kär i låten från Dirty Dancing! Sjukt jävla bra låt.
PUSS!

torsdag 27 november 2008

torsdag.

Ganska bra dag idag med faktiskt. Skolk från sista lektionen, orkade inte helt enkelt. Jag lär mig mer på egen hand än av läraren ändå så.
I morgon är det fredag, vilket betyder att vi åker till Rättvik. Jag är inte pepp alls, har faktiskt ingen lust att åka dit. Det är liksom alltid samma sak, känns det som. Men, vad ska man annars göra om man inte åker dit liksom? Så jag kan lika gärna åka dit och bara skita i allt och försöka ha lite kul ;)
Ska ju till sågmyra på lager 175 på lördag sen med pappa och sandra, vilket betyder att jag får lov å gå upp kl.8 på morgonen! Och det betyder att jag måste försöka ta det lite lungt, för jag tänker inte åka bil och vara bakis kan jag säga! Nog för att jag aldrig blir det, men man ska aldrig säga aldrig.
Btw, hund snack idag :D Hoppas hoppas verkligen! Gud vad glad jag skulle bli!
Aja, har en del att fixa nu så PUSS!

onsdag 26 november 2008

onsdag.

Dagen har verkligen varit upp och ner. Ena sekunden jätteglad, andra trött som satan.
Flera gånger idag har jag bara velat lämna alla och gå därifrån, vilket jag faktiskt gjorde på första lektionen. Jag orkade helt enkelt inte, för just nu behöver jag vara ensam.
Tog en promenad runt i skolan och till slut träffade jag Jessica, så vi satt och käkade lussekatter och pratade om allt och inget. Och som vanligt så förstod hon precis hur jag kände, vilket kändes skönt. Jag känner mig ganska svag just nu, och det är nog anledningen till att jag beter mig som jag gör. Fast jag vet nog själv varför.
Och vissa ord orkar jag helt enkelt inte höra, så lägg ner tack!
Räddningen idag blev att Jenny ringde när vi hade luciaträning och frågade om jag hade lust å fixa lite i stallet när jag kom hem. Så direkt efter skolan gick jag och Louise till stallet och hjälpte Lena å mocka, köra in nytt spån, fodra och ta in hästarna. Otroligt nog var det faktiskt det roligaste jag gjort på länge. Stallet och hästarna är det bästa som finns, och där trivs jag allra bäst! Där finns det inga rätt och fel, ingen som bryr sig vad man säger eller gör och det spelar ingen roll hur man ser ut. Grymt jävla skönt är det. Där är man iallafall alltid glad.
Puss.

tisdag 25 november 2008

tisdag.

For once in my life,
Want to do what’s right for me.
For once in my life,
Got to see what I believe.
For once in my life,
Not gonna take it anymore.
For once in my life,
You got to deal with the feel that
I’m ready for a new day at dawn!

'
Idag saknar jag min älskade ängel enormt ;(<3

måndag 24 november 2008

måndag.

Har egentligen ingenting att skriva. Tänkte bara fördriva lite tid.
Rätt bra dag idag faktiskt, varit ganska glad hela dagen.
Stått i cafeterian i skolan med Sandra hela dagen, riktigt kul faktiskt. Sandra är en så jävla bra människa!
Stoora samtalsämnet den här veckan; Rättvik!
Har nyss ringt och fixat skjuts, så nu är det ordnat iallafall. Känns som om det skulle kunna bli rätt kul faktiskt, eller så spårar det ur totalt. Den som lever får se. Har fortfarande lite smått beslutsångest om det där med att dricka eller inte, men om jag känner mig själv så kommer det nog sluta med att det blir så ändå.
Förövrigt så är jag rätt förbannad just nu, av vissa orsaker. Jag är bara grymt trött, och det känns nästan som att jag skiter i hur det går nu. Jag har iallafall försökt, så nu är det upp till alla andra hur det blir med resten. Jag orkar inte just nu.

torsdag 20 november 2008

torsdag.

Kul dag faktiskt! :)
Var på Mora med mamma efter skolan och kollade på skor, så i morgon blir det nog till å göra slut på lite pengar (a) Och på Lördag så kanske det blir Borlänge med Emelie :) Vet inte riktigt vad min ekonomi säger om allt det här, men det visar sig ;)
Annars är allting lika upp och ner som vanligt, men idag var en riktigt bra dag! :D
PUSS!

onsdag 19 november 2008

onsdag.

Dagens stora fråga; Hur ska man orka med allt annat, när man inte ens orkar med sig själv?!
Jag är inte jag längre, och jag vet inte vad jag håller på med. Jag är så trött på alla som gnäller, men ändå så är det just det jag själv gör 24/7. Man kan inte klaga på andra, när man gör samma misstag själv.
Jag är allmänt trött och grinig jämt och ständigt, vilket går ut över alla andra.
Varje dag är en utmaning, att bara klara av en hel skoldag gör mig helt slutkörd.
Det känns som att spela ett spel där man vinner allt eller inget, och för varje dag som går förlorar jag en liten del.
Och den enda jag kan skylla allt på, är mig själv.
Det är jag som beter mig som om jag hatade hela världen, det är jag som är omöjlig att prata med utan att få ett grinigt svar tillbaka. Det är bara jag, ingen ingen annan!
Det är ungefär så jag känner idag.

söndag 16 november 2008

söndag.

Söndagsångest, skulle man kunna säga om dagen. Eller kanske inte, jag vet inte.
Jag vet ingenting, som vanligt.
Jag vill ingenting.
Det enda jag vill är att det ska vara som förut, men jag vet knappt hur det var förut.
Men det är en sån dag idag, när jag saknar allt och alla från förut. Nog för att det innerst inne är så varje dag men det är bara vissa dagar som jag erkänner det för mig själv.
Jag saknar mamma, jag saknar pappa och jag saknar Sandra.
Visst, dom finns fortfarande runt omkring mig hela tiden men det är inte samma sak längre.
Det blir aldrig samma sak igen, och det gör ont. Jag trodde att jag hade kommit över allt det här som har varit, för det är snart ett år sen allt hände. Men innerst inne har jag nog ändå väntat på ett bakslag.
Jag kommer ju aldrig, aldrig glömma alla dom där dagarna när det var som värst. Dagarna när jag nästan vägrade åka hem från skolan. Alla kvällar som datorn liksom blev en undanflykt för att slippa lyssna, nog för att jag alltid hörde allting ändå. Och alla kvällar och eftermiddagar med allt prat och alla sjukt jobbiga samtal som ändå alltid slutade med att man satt och grät.
Och nu, nu tror alla att allting är så jävla bra och perfekt men jag kan säga att det är det verkligen inte! Men det går över så småningom, det gör det alltid. Det värsta är över nu och jag kommer aldrig mer behöva höra allt det där.
Men som sagt, allting är inte alltid bra. Det går inte alls så bra som alla tror.

tisdag 11 november 2008

tisdag.

Dagen har varit ungefär som igår, fast lite värre. Jag är så trött!
Har en känsla av att jag nog måste lära mig att sova på nätterna och att gå och lägga mig i tid.
Jag pallar inte skoldagarna annars, har jag märkt.
Plus att jag verkar ha en dålig vecka den här veckan också, ingenting känns riktigt bra. Jag har liksom den där känslan av att jag skulle kunna spy eller börja grina eller vad som helst. En obehaglig klump i halsen. Men det går snart över, jag vet det. Jag har klarat mig igenom det värsta så nu kan det inte bli annat än bättre. Så det känns ändå bra, på ett sätt.

måndag 10 november 2008

måndag.

Jobbig dag!
Ingenting blev riktigt bra, kändes det som. Jag har tillbringat största delen av dagen i min egen lilla värld. Det händer lite för mycket lite för fort nu, jag hinner inte riktigt med å tänka.
Jag vet inte riktigt vad jag vill, as usual. Fast det fanns ändå plats för en del skratt idag med.
Fast jag orkar ändå inte riktigt med.

fredag 7 november 2008

fredag.

Blev hemma idag med.
Usch vilken natt det blev alltså!
Kom inte i säng förrän typ 20 över 12, och sen lyckades jag inte somna förrän runt halv 4 i morse.
Skapligt trött man är idag ;( Vaknade i 12 tiden i morse av att nån stod och ringde på dörren som en idiot, så det var bara å slänga sig ur sängen. Och ja, det var ju såklart Henke, vem annars?
Men aja, har fått sova i över en vecka nu så jag ska inte gnälla. Ikväll blir det nog film med Sandra och Henke, ska se på saw 5.
Just nu så har jag sjukt tråkigt eftersom Sandra nyss gick till Sara, så jag är hemma själv. Och jag hatar det!
Men puss!

torsdag 6 november 2008

torsdag.

Sjukling idag ;(
var hemma igår också, blir hemma i morgon med.
Nog för att jag börjar bli frisk nu, med det blir en extra vilodag i morgon ändå ;) haha.
Helg snart igen :) Kan väl antagligen inte göra så mycket eftersom jag har varit sjuk. Tänkte iallafall försöka rida lite. Och sen på lördag kväll måste jag nog följa med på 60års kalas. Men vafan, det kan väl bli trevligt ;D
Ska väl försöka sova snart, nog för att jag inte kommer somna förrän runt halv 1 men jag kan ju låtsas.
Har inte så mycket annat å skriva så PUSS!

tisdag 4 november 2008

tisdag.

Bra dag, hade bara 1 lektion! ;D
Skulle haft 3 men bilden gick bort eftersom vi såg "Linas kvällsbok" på bio.
Sen hade dom ju tänkt sig att man skulle gå tillbaka till skolan bara för en idrottslektion, men då tänkte dom fel! ;D haha
Drog och fikade med Anja och Emelie istället, det var mycket roligare!
Egentligen så är jag sjuk, men jag är i skolan ändå enbart för att jag tycker att skolan är kul och för att inte missa massa skit. Fast jag tror fan att jag stannar hemma i morgon, jag orkar nog inte.
Eller kanske inte. Men vafan det märks ;D
Förövrigt så kom jag å tänka på att jag inte har varit i stallet sen i torsdags ;o Jag känner mig rätt skyldig till att gå dit när jag blir frisk (a)
Plus att jag är partysugen somfan! Så jag tycker att någon borde dra igång en feting fest och bjuda mig, för annars kommer jag objuden! ;D
Lite väl långt till nästa gymnasiefest på parken, men hur som helst så är det bestämt att då blire röj som fan med bästa brudarna! :D Jag hoppas verkligen, verkligen att det blir så (:
Det var ungefär allt jag hade å säga idag.
PEEAACEE OOUUT!

söndag 2 november 2008

söndag.

Åh, jag blir så arg på mig själv för att jag alltid tänker såhär!
Hur ska jag någonsin kunna släppa någon inpå livet om jag alltid ska tänka som jag gör?!
Så fort det händer minsta lilla sak så börjar jag alltid tänka likadant.
Och nu till saken, vad är det jag egentligen tänker?
Jo, såhär är det.
Jag är så rädd för att släppa folk för nära inpå bara för att jag alltid tänker ; -Jag kommer bryta ihop totalt sen när dom lämnar mig. Jag skulle aldrig klara av det.
Och tänker man så, så är det inte alltid så lätt.
Det första jag tänker när jag träffar en ny person är, "Undrar hur det blir sen när jag blir lämnad."
Det går inte att tänka så, har jag också insett nu!
Så nu är det liksom en kamp mot min värsta rädsla.
Jag måste börja tänka om.
Det är inte alls säkert att det blir så att jag blir lämnad.
Gud vilken tönt jag är!
Jag ger alltid mig själv mer problem än vad jag egentligen har.
Så nu är det slut med det!
Dags att sluta tänka så jävla mycket och börja leva livet kanske?
JA TACK!