måndag 23 juni 2008

I'm just another writer.

Åh vad jag önskar att du kunde se hur mycket jag har försökt.
Hur mycket jag har kämpat för att få dig.
Men jag antar att du aldrig la märke till det, eller så visade jag det inte tillräckligt bra.
Det är såna här tankar som kommer krypande på kvällen, när man bara sitter och fördriver tiden

tills man ska gå och lägga sig. Det är då det är flest tankar som går runt i huvudet på en.
Just dom här tankarna har gått runt i snart ett år nu, och när jag tänker efter så har det inte förändrats ett dugg på ett år.
Jag vet att det är dags att glömma, alla säger det.
Glöm honom, det är dags att du hittar någon ny.
Och visst är det så.
Men att glömma någon som man tyckt så mycket om, kanske till och med älskat, är det svåraste som finns.
Det är lätt för någon annan att tänka sig att man skulle glömma, men dom har aldrig känt det jag kände.
Jag är bara arg och irriterad på mig själv för att jag inte kan få dig ur huvudet, det skulle vara skönt.
För efter ett år, ett helt år utan att det har hänt någonting så skulle det faktiskt vara skönt att glömma.
För jag kommer ändå aldrig få dig, du kommer ändå aldrig förstå att jag skulle göra nästan vad som helst för att få dig. Du skulle aldrig förstå hur mycket jag har tyckt om dig.

Och jag hatar mig själv för att jag fortfarande inte har gett upp.
Men det finns saker som man bara inte kan eller vill acceptera.
Saker som gör för ont för att förstå.
Jag tror att jag innerst inne har förstått för längesen, men jag har inte kunnat acceptera att det var som det var. Jag var inte tillräckligt stark.

Och jag bryr mig faktiskt inte om ifall du skulle råka läsa det här, för det skulle bara vara bra.
För jag har aldrig vågat säga riktigt vad jag känner.
Jag har haft många chanser att säga det, men jag är för feg.
För rädd för att det skulle bli fel.
Och jag skiter i vad alla säger, för det är så här jag känner.

Och det är ingenting jag kan göra något åt, för skulle jag kunna det så hade det inte varit som det är nu.

söndag 22 juni 2008

Too late to cry, too broken to move on.

Det är inte lätt att inte veta vad man vill, det är något av det värsta som finns att inte veta.
Jag vet inte vad jag vill.
Det finns saker som jag vill, men när jag tänker efter så tänker jag alltid ; Vill jag verkligen det här?
Och då slutar det oftast med att jag inte gör nånting, eftersom jag inte kan bestämma vad jag vill.
Tänker man så, så kommer man ju inte kunna leva livet.
Tänk vad mycket man kommer ångra att man aldrig gjorde, tänk vad många chanser man missar.
Det finns redan en massa saker som jag ångrar att jag inte gjorde när jag hade chansen, och om det finns det redan nu, tänk då vad mycket det kommer finnas sen!
Okej, jag har hela livet framför mig. Men tänk om jag aldrig slutar tänka så?
Tänk vad mycket man kommer gå miste om då.
Det satt jag och tänkte på idag, och jag kom fram till att från och med nu så ska jag försöka sluta tänka så.

Annars missar man ju liksom hela livet om man sitter och velar ända tills det är försent.
Man ska ta chansen när man väl har den, för sen är det försent och då ångrar man att man inte sa eller gjorde det man tänkte.
Men jag ska ändå tänka så som alla säger: "Tänk efter före!"

Det är några ord jag aldrig glömmer, av olika anledningar x)

onsdag 18 juni 2008

You'll never shine if you don't glow!

Sandra väckte mig halv 11 i morse, sen kom Sara så vi åkte ner på Mora. Jag hade tänkt köpa nånting å ha på mig på midsommar, men hittar jag nåt eller? Nej, jag skulle inte tro det va ;(
Sandra köpte iallafall massa olika hårspännen med blommor på som hon skulla ha på midsommar x) Men det var väl sött (a) Sen åkte vi upp på donken och käkade ;D Jag ska gå up i vikt i sommar, så jag gör allt jag kan (a) Sen åkte vi till Willys, så jag köpte en chipspåse ;) Sen när vi kom hem så kollade jag på film och fetade i mig massa chips. Nu sitter jag och väntar på pappa för vi ska åka och handla^^ Får se vad som händer i morgon, ska iaf sooova länge hade jag tänkt. I och för sig är det ganska omöjligt när man är hemma med Sandra. Men förhoppningsvis kan hon låta bli att väcka mig i morgon, om jag har tur.

måndag 16 juni 2008

Just another day.

I morse blev jag väckt av Louise kvart i 10, för hon undrade om jag vill följa med ut och rida. Och visst ville jag det ;D Halv 11 var vi i stallet och fixade i ordning pållarna :) Sen bar det av ut i skogen, där gick det jättefort eftersom våra hästar var liiite pigga (a) Det var iallafall en ridtur som man inte glömmer i första taget ;) Sen hoppade vi lite på banan innan vid slutade, det gick as bra :) Sen cyklade jag ner på Mora och träffade Ida, vi hann precis äta en glass och sen när vi precis kom upp på gågatan så började det regna så vi fick åka hem ;( Sen satt jag vid datorn ett tag och nu har jag precis kommit hem från Louise. Bra dag måste jag säga :)

Dagens tankar.
Jag förstår mig inte på kärlek, för så fort man börjar känna sig
lycklig så blir man sårad.
Jag har blivit sårad ungefär tusen gånger, och vem vet om det

mer än jag? Nej precis, Ingen!
Jag vet inte om jag är kär längre, för på ett sätt så vill jag inte ha dig

nära. Men samtidigt så vill jag bara att du ska vara här, nära mig hela tiden.
Oftast så saknar jag dig, men det gör inte lika ont längre.
Jag bryr mig inte lika mycket längre, men ädå så bryr jag mig för mycket.
Jag vet inte vad kärlek är längre.

lördag 14 juni 2008

SOMMARLOV! ;D

Äntligen sommarlov :D Själva skolavslutningen blev ju lite misslyckad eftersom det regnade. Som tur var så hade vi avslutningen i kyrkan. Och sen fick min klass stanna kvar inne i kyrkan när vi fick betygen och knäppte kort. Jag är riktigt nöjd med min betyg faktiskt, 8 VGn och resten G :) Dubbelt så många VGn som jag hade till julbetygen, så jag kan ju inte klaga.
Kvällen började inte så bra, eftersom det kom världens oväder precis när jag tänkte cykla in till Mora. Jag trodde verkligen att jag skulle få lov att stanna hemma. Men efter en timme så slutade det åska och regna, så jag tog mig in till Mora till slut :) Sen vid tio tiden bar det av till Kråkberg, där var det fest! :D Och vid halv tolv ungefär började dom flesta dra sig ner mot stranden. Det blev väl en helt okej kväll, men det kunde ha varit roligare. Jag åkte hem vid kl. 1 ungefär, då var det inte så kul längre. Men men, nu har man hela sommaren framför sig :D Och en massa fler fest-kvällar, förhoppningsvis! :)

tisdag 10 juni 2008

Ibland är en dröm det finaste man har.

Riktigt kul dag idag faktiskt. Temadag om Sex&Samlevnad, haft det både idag och igår. Det har varit sjukt kul ibland x) Fick reda på att vi ska åka till Gotland på klassresan i 9an idag också, låter väl inte sådär superkul direkt. Men det blir nog bra :) I morgon ska vi till mångberg med klassen, typ "klassens dag". Det ska faktiskt bli kul, hoppas bara på bra väder. Jag måste faktiskt erkänna att jag bara tycker mer och mer om min klass för varje dag som går. Det har blivit mycket bättre sammanhållning, tycker jag iallafall. Ska bli kul å umgås med bara klassen en hel dag, jag tror det kommer bli rätt skoj :) (Y)

söndag 8 juni 2008

The way I am.

Sov hos pappa inatt :) Louise var där en vända igår så vi badade, i typ 2 timmar :D as härligt :) I morse vaknade jag vid 11 tiden, käkade frukost och gick och badade med pappa. Sen åkte vi ner till Långlet en vända, så Louise följde med tillbaka upp till Läde sen :) Så vi gick och badade igen. Sen gick vi hem och åt lite, så Sandra och Henke kom också. Så vi gick och badade igen efter maten, det var riktigt kul, längesen jag skrattade så mycket :D Jag trivs verkligen bäst med dom, då kan jag vara mig själv. Då finns det liksom inget rätt och fel på det man säger och gör. Jag har aldrig känslan av att allt jag säger och gör är fel då. Det känns bra. Superbra helg har det varit iallafall :) Bara några dagar kvar i skolan nu också, så allt känns mycket bättre nu :D När man slipper bry sig om allt. Man blir liksom fri, man kan bara göra det man känner för att göra. Ingen som tvingar en att göra en massa saker. Så himla skönt!

fredag 6 juni 2008

I'm on my way!

Sjukt varmt ute idag. 27 grader varmt i skuggan i morse när jag gick upp vid klockan 11. Gick ut och solade ett tag, men det var alldeles för varmt för å ligga mitt i solen. Så jag ringde Emelie så vi drog ner på Tingsnäs och badade :) Inte för att det var speciellt varmt i vattnet, men det var skönt ändå. Sen gick vi till glassbaren, men Emelie äter inte glass så jag fick sitta och feta i mig alldeles själv. Sen cyklade jag hem, alldeles för varmt för att cykla idag kan jag säga :s
I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog sova hos pappa iallafall tror jag.

torsdag 5 juni 2008

Lalala

Jag har lyckats fixa en blogg nu. Har inte riktigt kommit på det här med hur man gör än, men jag lär väl komma på det sen. Det kommer nog stå ganska mycket onödigt här, men det är ju upp till var och en om man vill läsa eller inte :)