onsdag 23 februari 2011

onsdag.

I don't know what I want, so don't ask me

skönt med lov i morgon!

tisdag 22 februari 2011

tisdag.

Idag har jag haft massage examination på mamma, gick faktiskt riktigt bra kändes det som! :)
Sen hade jag körtkorts teori och lyckades klara fas A ännu en gång, så nu har jag bara en gång kvar innan jag blir godkänd på den. Känns bra :)
Öviningskörde hem från Älvdalen sen också, gick förvånansvärt bra med tanke på hur lite jag kört plus att det var mörkt och halt :)
Måste verkligen börja köra lite mer nu efter sportlovet! Nog för att det är ett halvår kvar, men jag tänker inte lägga ut en massa pengar på extra körlektioner om jag har chans att träna hemma istället. Vet att jag egentligen borde ha börjar för längesen, men det har liksom inte blivit så. Är iallafall hur taggad som helst på körkortet nu! Men som sagt, det är ett halvår kvar än ;)

På fredag får vi lov iallafall :) Fast det blir inte mycket till lov för mig eftersom jag ska jobba hela vasalopps veckan. Men det är ju kul att ha någonting att göra iallafall :)
Tror nog nästan att ag ska ta lov redan i morgon eftersom vi ändå bara har en resurs dag på torsdag och vad jag vet så har jag ändå ingenting som jag ligger efter i!

torsdag 17 februari 2011

torsdag.

Blev hemma idag eftersom jag vaknade och hade konstigt ont i magen. Det har fortfarande inte gett sig så jag har inte orkat göra någonting alls idag. Skulle egentligen ut och äta i Älvdalen ikväll eftersom Sara fyller 18 idag, men jag får nog tyvärr hoppa över det känns det som.

Annars är jag på lite halv dåligt humör av olika orsaker.
Känner mig lite irriterad och trött på en del saker.
Inget ovanligt egentligen de senaste veckorna.

onsdag 16 februari 2011

onsdag.

Klockan är halv nio och jag har velat sova sen klockan var halv sex!
Har varit ute på skotertur med vi som går hälsa och friskvård, ettorna och tvåorna och sen några från trean. Har varit en riktigt rolig och händelserik tur måste jag säga! Inatt så sov vi över i en stuga uppe i Navardalen efter att vi hade åkt lite skoter däruppe. Kan ju säga att det var inte det bädta skoterföret direkt! Gick bra om man höll sig på leden men så fort man kom av den så satt man fast :) Så det blev ett antal fastkörningar kan jag lova! Vi slapp då frysa iallafall och jag är förvånad över att alla faktiskt kunde hålla humöret uppe ändå också :) Inatt har jag sovit ungefär 4 timmar eftersom vi hade typ bastu i vårat rum i stugan på kvällen.
Idag packade vi iallafall ihop oss och vid 9 tiden började vi åka skoter hem mot Älvdalen, blev en ungefär 5 mil lång tur :) Gick faktiskt jättebra på hemvägen, förutom några små hinder på vägen :)
Nu har jag precis krupit ner i sängen och funderar på om det är värt att gå till skolan i morgon om man bara har en riktig lektion?
Får sova på saken och se om jag orkar gå upp i morgon eller inte!

tisdag 8 februari 2011

tisdag.

Veckan har börjat väldigt bra faktiskt! :)
Vi har massage 4 timmar på eftermiddagen varenda dag den här veckan. Igår så masserade vi igenom rygg och nacke, och idag fortsatte vi med rumpa och ben. Det är faktiskt riktigt roligt och något som jag verkligen vill lära mig! Och framförallt så är det absolut inte helt fel att få massage varje dag ;)
Idag hade jag körkorts teori också, gick faktiskt skit bra! Klarade fas A, dock så måste jag klara den 2 gånger till för att få godkänt på den men jag blev faktsikt jätte glad! Var ju faktsikt första försöket till och med :)
Hade matteprov i morse också, det gick väl sådär däremot. Men det känns faktiskt inte som hela världen om jag inte klarar allt, har ju ändå resurs tid på onsdagar att göra klart om det skulle bli några rester.
Just idag så känns det faktiskt rätt bra med skolan, nog för att jag vet att det kommer komma hur mycket som helst igen sen framöver. Men den här veckan ska jag bara njuta av massage, plus att det är minst lika roligt att massera som att bli masserad! :)

fredag 4 februari 2011

fredag.

Vet inte riktigt vad jag ska tro.
Vet inte riktigt vad jag vill heller.
Det är nåt av det värsta jag vet när någon säger en sak och sen blir det inte så.
Då får man lite skylla sig själv om man slutar tro på vad någon säger.
Jag tror inte på mycket av det där längre.
A little less talk and A lot more action.

Skönt med helg nu iallafall.

torsdag 3 februari 2011

torsdag.

Yesterday is dead and gone
And tomorrow's out of sight
And it's sad to be alone
Help me make it through the night


Snart slut på ännu en vecka, Den här veckan har faktiskt varit helt okej.
Igår blev det en Fika med Emelie och sen hem och fika igen. Vilket gjorde att jag helt glömde bort att äta någon riktig mat på kvällen så min mage mådde inte så bra i morse. Men nu har jag ätit pannkakor och godis så nu är det bra igen. huhu
I morgon åker jag ner till Tim och blir där över helgen. Vet inte alls vad vi ska göra, men det återstår väl att se.
Börjar bli lite jobbigt med distansförhållande, och tanken på att Tim kommer flytta ännu längre bort i höst och att det kommer fortsätta vara så i minst ett år till gör inte direkt det hela bättre.
Försöker väl att tänka positivt på det och att det kommer att gå bra, men det är inte så lätt hela tiden.
Aja, får väl se hur det blir med det hela.

Har slutat för dagen iallafall så nu sitter jag bara och väntar på att bussen ska gå hem. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och plugga lite spanska. Ska försöka sova tidigt också, har haft så svårt att somna senaste dagarna.