torsdag 27 januari 2011

torsdag.

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement

Jag vill inte ha tillbaka den här känslan igen.
Känslan av att inte veta, av tvivel.
Allt det där, det känns bara som tomma ord.
Varför vet jag inte, men det behövs någoting mer.
Någonting nytt

torsdag.

Har legat i sängen halva dagen idag också, tog mig upp vid tre tiden. Sängen är allt bra skön när man är sjuk!
Blir nog hemma i morgon också, har ju bara spanska och jag känner att jag nog inte orkar ut nånting i morgon heller. Får ta nya tag i skolan nästa vecka istället!

I morgon någon gång kommer Tim iallafall. Sen på lördag ska vi på dop för lille Edvin :) Hoppas på lite fint väder och inte alltför kallt i helgen också, hade tänkt ut och grilla lite korv och kanske åka lite skoter :)
Har ju legat inne i tre dagar nu så det hade varit skönt å va ute lite i helgen om jag är friskare.
Blir nog en bra helg iallafall skulle jag tro! :)

tisdag 25 januari 2011

tisdag.

För någon som du,
kan jag lämna allt jag har.
Med någon som du,
blir hela världen underbar! <3
Jag älskar dig!

tisdag.

Blev en hemma dag idag. Har knappt varit ur sängen på hela dagen, är verkligen helt slut.
Ska nog snart ta och sova lite nu känns det som.
Borde läsa lite i min bok som jag vara utläst snart också.
Har aldrig i mitt liv förut varit så skoltrött som jag är nu alltså! Längtar redan till nästa lov.
Känns som det var evigheter sen vi hade jullov, fast det egentligen inte var alls längesen.
Nu jag ska iallafall krypa långt in under täcket och vila lite!

måndag 24 januari 2011

måndag.

Måndag igen. Känns som helgerna går alldeles för fort!
Har lyckats dra på mig en förkylning också, har verkligen inte tid å vara sjuk det är alldeles för mycket i skolan.
Ser inte fram emot morgondagen speciellt mycket heller, först en heldag med matte och sen körtkortsteori så jag slutar inte förrän runt 18.30 heller.
Får se om jag ens orkar ta mig till skolan, känner mig inte speciellt pigg. Menmen, får se hur det blir :)
Hoppas att veckan går fort iallafall så det blir helg snart igen!

torsdag 20 januari 2011

torsdag.

Veckan har varit rätt så jobbig i skolan faktiskt. Det känns tungt å veta att det kommer bli så himla mycket nu framöver.
Idag blev jag hemma iallafall, hade ont i halsen och lite feber i morse. Mår bättre nu så i morgon måste jag till skolan, det är ju spanska så det känns som jag är tvungen att gå dit.
Har i och för sig bara spanska i morgon också, och så kommer ja ha det varje fredag ända fram till sommarlovet :) Dock så går jag istället i skolan till 18.45 på tisdagar istället eftersom jag har körkortsteori.

Hur som helst, i morgon efter skolan så åker jag ner till Tim och blir där över helgen :) Tror vi skulle åka lite slalom på lördag, får väl se hur det går ;) Har inte åkt sen förra året och då åkte jag bara en gång. Känns bra att dom som ska med inte är bättre än jag själv iallafall! haha.
Sen vet jag inte riktigt vad det blir mer, massa mys iaf skulle jag tro! :)
Nu ska jag sova så jag orkar gå upp i morgon igen.

måndag 17 januari 2011

måndag.

Ny vecka igen, känns tungt med ännu en skolvecka. Och då har jag ändå bara gått i skolan 5 dagar efter lovet än. Har nog aldrig förut i mitt liv varit såhär skoltrött som jag är nu! Är nästan gråtfärdig för jag vet inte hur jag ska orka, det kommer bli så himla mycket framöver nu.
Tisdagar kommer bli jobbiga dagar, för då kommer jag inte komma hem förrän efter 9 på kvällen eftersom jag har körkortsteori till 18.45 och sen går det ingen buss hem från Älvdalen förrän 20.30. Usch, ser inte fram emot morgondagen.
Men nog om det!

Har egentligen inget bra att skriva, tycker faktiskt att det mesta känns jobbigt just nu. Men jag antar att alla har sina svackor, och det verkar vara många som känner så nu. Tur att det inte är alltför långt kvar till våren.

Saknar min älskling jätte mycket också fast jag bara har varit utan honom en dag än. Kommer aldrig vänja mig vid att skiljas från honom på söndagarna, blir lika ledsen varje gång!
Vissa veckor är svårare än andra, vissa veckor är helt enkelt en plåga. Ibland är det lite lättare, men det känns alltid svårt.

Nu är klockan 20.37 och jag tror faktiskt att jag ska försöka sova redan nu. Det kommer bli en väldigt lång dag i morgon!

fredag 14 januari 2011

fredag.

Äntligen fredag! Men det har ändå varit en lugn vecka i skolan :)
Har träningsvärk efter att vi åkte skidor i onsdags, kunde knappt gå igår. haha
Idag har jag bara haft ett spanska prov sen slutade jag :)
Tog ungefär en timme från Älvdalen till Mora med bussen idag, sjukt. Ska egentligen ta typ 45 min. Men nu sitter jag iallafall hemma i min säng och väntar på att Tim ska komma :)
Så ikväll blir det fredagsmys!
Resten av helgen är det väl inget direkt planerat, kanske blir en liten skotertur om det inte är så kallt. Annars blir det väl mest lugnt skulle jag tro.
Pappa kommer förbi med en teve till mig idag också efter som min förra har gått sönder, så jag ska väl försöka mig på att koppla in den också :)

onsdag 12 januari 2011

onsdag.

Here I go, Scream my lungs out and try to get to you!

Idag har jag åkt skidor, 5 km.
Det är jag rätt nöjd med

Sen blev det en sallad på kaffestugan med Emelie, det var trevligt.
Nu ska jag sova!

tisdag 11 januari 2011

tisdag.

Första dagen i skolan avklarad!
"Vi har en tuff vår framför oss"
Kul att höra såhär första dagen efter lovet (y) Var hur som helst en slapp dag, var bara på en föreläsning på 2 timmar som var rätt långtråkig eftersom han upprepade samma saker under hela föreläsningen.

Känns faktist som det kommer bli en ganska tuff vår. Allt skolarbete ska i princip vara klart till påsk, sen ska vi ut på andra saker som tex. Vintervecka och Ungernresa.

Har förövrigt fått operationstid till att ta bort halsmandlarna också. Men jag vet inte riktigt om jag ska göra det eller inte. Måste bestämma mig nästa vecka eftersom jag isåfall ska till Falun och träffa doktorn den 25. Dock så är själva operationen inte förrän den 26 juni.
Har lite beslutsångest över det, vet helt ärligt inte om jag vågar.

Har inte så mycket mer att skriva direkt. Tycker att det känns lite småjobbigt att skolan har börjat igen, men förhoppningsvis så går det övet när våren börjar komma lite mer sen framöver. Känns lite jobbigt också att inte veta nånting hur det ska bli med allt, att bara kunna ta dag för dag och aldrig riktigt planera något. Det går inte direkt att planera något för en lång tid framåt, eftersom man inte vet hur någonting alls ser ut då.
Men det är väl bara att försöka ta dagen som den kommer antar jag. Just nu går det inte att förändra något på den fronten.

måndag 10 januari 2011

måndag.

Sista dagen på lovet idag, känns inte roligt alls. Är inte ett dugg pepp på att börja skolan igen.
Hsr hur som helst varit ett skönt och lugnt lov. Har varit med Tim i nästan två veckor och det har varit helt underbart. Känns lite jobbigt att återgå till det vanliga med bara helger igen nu. Det går alldeles för lång tid mellan gångerna som vi kan träffas längre än en helg bara.
Blev en lunch på stan idag med Ela, sara och bq iallafall, riktigt roligt å träffa brudarna igen :) Har inte träffat dom på hela lovet, men än på nyår då jag träffade Ela litegrann :)
I morgon börjar som sagt skolan igen, hur fan ska man orka?
Men det är bara å bita ihop! ;)

torsdag 6 januari 2011

Drömmer mig bort..

Ligger i soffan och drömmer mig bort till en fin lägenhet, en liten Cotton de tuléar vovve och kärleken såklart :)





torsdag.


Var ett tag sen jag skrev nu igen. Har varit med Tim sen nyår så det har inte direkt varit nån tid till att sitta vid datorn :)
Nyår blev iallafall väldigt trevligt! Efter många om och men och inga planer alls så hamnade vi i Älvdalen och tolvslaget firades i Rot hos Clas och Amanda :) Mycket trevliga människor och singstar gjorde kvällen kanonbra!
Har varit underbart att få vara med Tim så pass länge också, det händer inte ofta. Idag åkte han hem eftersom han ska jobba i morgon. Är meningen att jag ska åka ner dit i morgon eftermiddag, frågan är väl bara om det går några tåg och hur mycket förseningar det blir om vädret ska fortsätta såhär! Snön bara vräker ner och det verkar inte finnas nåt slut. Hoppas verkligen att jag tar mig ner i morgon iallafall.


Måste säga att 2010 har gårr helt sjukt fort! Har varit en både bra och dåligt år. Det har hänt mycket som lett till både motgångar och framgångar. Har ganska mycket ambitioner och önskningar för det kommande året. Känns som att det kan bli ett bra år! :)

En av höjdpunkterna 2010 var resan till Alanya!