tisdag 17 februari 2009

tisdag.

helgen blev riktigt trevlig faktiskt :) även fast det kanske inte blev riktigt som man hade tänkt sig. haha. Lite tjejmiddag först, och sen ramlade det in en jävla massa pojkar till slut :) Själv kunde jag inte riktigt slappna av eftersom jag kände att jag fick lov å hålla koll på allt och alla hela tiden, så för min del kunde det varit roligare. Men alla andra verkar haft en toppen kväll och huvudsaken är väl det! :)
Himla kul dag i skolan idag faktiskt! Hade en seriös lektion av tre :P Hemkunskap i typ en halvtimme sen hade vi håltimme i 1 timme och 45 min, så jag, Sandra, Ela och Anja åkte lite buss upp till noret och vände. Sen hade vi en riktigt sjuk idrottslektion. Skulle egentligen ha varit ute, men dom som inte hade kläder med sig fick vara inne så vi fick göra lite vad vi ville. Kul var det iallafall :P haha.
Bara 2 dagar kvar nu sen är det loooov! :D Blir i och för sig jobb hela lovet för min del, men det kan väl också vara kul.
Förövrigt så kom jag på en sak idag, när jag satt på bussen, att jag vill nog inte flytta från Mora. Jag vill nog vara kvar här, det är liksom här jag har mitt liv, ingen annanstans. Men det blir framtiden som bestämmer det.
PUUUSSSSS!

onsdag 11 februari 2009

onsdag.

ahuu, vad kallt det ska vara hela tiden!
men vem fan bryr sig, egentligen ;D
en annan sak jag tänkte på idag är vad jobbigt det är när man vet vad man vill, men man vet inte hur. Fast egentligen så spelar det inte mig så stor roll längre, för det blir aldrig som jag vill. Men jag överlever alltid ändå ;)
och sen tänkte jag på en till sak idag också, att jag är fan gladare än vad jag verkar vara. Jag är ändå rätt så nöjd, fast det kanske inte verkar så alla gånger.
Jag är liksom alltid den som kommer med kommentaren "Aldrig äre bra!" Men visst kan det vara bra ibland, men inte alltid. Det kommer ju ofta dagar när allt bara är fel också, och det är oftast dom jag hänger upp mig på. När det väl händer nåt bra så är det liksom ingenting man kommer ihåg sen ändå. Det är en sjuk värld vi lever i. haha
På lördag äre alla hjärtans dag också, något som jag tycker är jävligt överskattat. Det kan väl kanske vara kul om man har nån, men har man inte det så är det inte kul alls.
Det är ju för fan bara en helt vanlig dag som nån idiot tyckte var speciell.
Men vafan, hoppas det blir fest iallafall! ;D
PUSSELIPUSS!


tisdag 10 februari 2009

tisdag.

du du du du, vet du vad?!
Jag är glad! ;D
hahah kul humor.

Skön dag idag, började 10.20 och slutade 11.10 :) Hade ingen hemkunskap och idrotten kunde jag inte vara med på eftersom jag är förkyld. Om man kunde vara världsmästare i att vara sjuk ofta, så skulle jag nog ligga ganska högt upp på den listan ;) Jag lyckas vara hemma från skolan nästan minst en gång i veckan. Meen vad gör det om hundra år! ;)
Annars hade jag inte så mycket att säga så..
..PUSS!

fredag 6 februari 2009

fredag.

Ibland känns det som jag inte räcker till och då
känner jag mig helt förstörd, verkligen.
Jag försöker verkligen, men det räcker inte.
Just nu känner jag mig mest bara i vägen.
Det är så himla svårt!

Everything happens for a reason,
you just have to figure out what the reason is.

Jag saknar den där tiden när man hade kul,
och när man fick skratta.
Då när man fortfarande förstod sig på varandra,
innan allt blev så svårt.
Men vem sa att livet skulle vara lätt.

torsdag 5 februari 2009

torsdag.

blev bara skola för att göra nationellt prov idag igen, sen åkte jag hem. Usch, någonting är fruktansvärt fel och det värsta är att jag inte vet vad! Jag har ont både här och där och är sjukt trött hela tiden. Och eftersom jag inte vet vad det är så finns det inget jag kan göra åt det heller. Det känns som att allting kommer på samma gång, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Skolan klarar jag inte av, och är jag hemma så har jag ångest.
Jag vill ha helg nu! Blir nog förhoppningsvis lite skoteråkning i helgen, jag behöver göra nånting kul. Det är nog delvis där det sitter. Ingenting är speciellt kul.
Jag känner mig lite lost just för tillfället.

tisdag 3 februari 2009

tisdag.

nationellt prov i svenska idag, kunde ju ha gått bättre.
enda anledningen till att jag gick till skolan i morse var bara för det. gjorde bara provet sen åkte jag hem. Somnade det första jag gjorde och sov i 3 timmar. det behövdes verkligen eftersom natten inte gav mig speciellt mycket sömn, på grund av att jag hade fullt upp med att anstränga mig för att inte spy. Jävla mardrömsnatt!
Vid ungefär 13.30 lyckades jag ta mig ur sägen och resten av dagen tillbringades framför TVn. Och nu ikväll så har jag roat mig med att titta på Björn Gustavsson dvdn, den gjorde mig dag! Sjukt jävla bra var den.
Får se om jag tar mig till skolan i morgon, känns lite smått tveksamt faktiskt. Men den som lever får se ;)
PUSS!

söndag 1 februari 2009

söndag.

helgen har varit kanon!
I fredags blev det hökberg på 20 års kalas till slut, blev först kvarglömd hemma av bränd som jag egentligen skulle åka upp med. Så då blev jag lite småsur. Men sen ringde henke och hade fixat så dom skulle komma å hämta mig. Jag kan ju säga att jag inte direkt var på humör för att åka dit då, men ja. Jag hamnade där ändå. Så det var väl rätt så trevligt.
Och på lördagen blev det Borlänge med Emelie :) Dagen började dock inte så bra, men jag får skylla mig själv. Det kallas dålig planering, eller ingen planering alls. Men det blev trevligt ändå! :)
Hittade en hel del faktiskt. Så det blev lite påfyllning i garderoben :)
Och alltså, Gud har verkligen humor måste jag säga! Helt sjukt.
Aja, och nu idag var det buggkurs! :D Fyfan vad jag älskar det! Synd att det bara är en gång i veckan, för jag längtar redan till nästa vecka (a) Det är så himlars kul så det går inte att beskriva!
haha.
PUSS!